Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: emerald theme  (Přečteno 2942 krát)

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
emerald theme
« kdy: 02 Srpna 2008, 17:14:53 »
zdravím,
na gnome-look.org jsem našel toto: http://www.gnome-look.org/content/show.php/Zafir?content=73390
když zvolím download, stáhne se soubor 73390-zafir.emerald, ale když ho zvolím otevřít, tak "tento typ archivu není podporován" a když ho chci přidat do vzhledů v manažeru vzhledů (myslím ten původní, systém - volby - vzhled), tak "73390-zafir.emerald se nezdá být platným motivem"
zkoušel jsem přes terminál tar xzf a ten staženej balík, tak mi rozbalil soubory do domovské složky, já je zase sbalil do tar.bz2, ale ani z tohohle se motiv nenainstaluje, už mi to neřekne ale pro jistotu nic...
doufám, že k tomu není potřeba zas ještě něco jinýho, než ccsm?

edit: teď jsem to zkoušel podle tohohle: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=24626.0
a teď mám okraje okna temně rudý a nemůžu to změnit nazpátek...  >:(

edit 2: tak sudo apt-get remove ..... vyřešilo okraje... a jak teda s tím tématem?
« Poslední změna: 02 Srpna 2008, 19:32:55 od brumla.cz »
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: emerald theme
« Odpověď #1 kdy: 02 Srpna 2008, 20:32:22 »
musíte si nainstalovat emerald tak, jak je to v tom tématu - potom jej spustit (Systém->Volby->Emerald nebo něco podobného, případně příkaz emerald nebo tak nějak - když napíšete do  terminálu emera a zmáčknete TAB, snad vám to nabídne správnou možnost ;)) a tam si pak nainstalovat (snat to půjde drag'n'drop, případně tam bude nějaké to "Přidat") to téma a zvolit si ho ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

brumla.cz

• Aktivní člen
  • *
  • Skill: Shit_happens
Re: emerald theme
« Odpověď #2 kdy: 03 Srpna 2008, 11:10:48 »
super, šlo to jenom přetáhnutím...
děkuju moc!
Udělejmě ze středy den za lepší systém! Ubuntu, Ubuntu! Do toho, Češi!
Registered Linux User #475372! | Asus P43E (Core i3, 4GB, Ubuntu 14.04 + Virtualbox W8.1)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.