Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nautilus zamrzávání pomůže jenom zabití a znovu spuštění.  (Přečteno 1699 krát)

koFolik

• Aktivní člen
  • *
      Poslední dobou si ze mě dělá Nautilus srandu ze mně neznámého důvodu si dělá co chce po chvilce běhu systému mně zamrzne plocha a klikání na složky nebo ikony je nemožné respektive klikat můžu jak chci, ale k ničemu to nevede pomáhá jedině sestřelení a opětovné nahození a taky to není stoprocentní. Za další procházím složky do nějaké vlezu obsah se nezobrazí a nautilus je potřeba shodit a udělá to vždy když chci jít do složky dokumenty u další jsem to zatím nespozoroval. Řeším to přes krusader, proto se chci zeptat jestli by šlo nějak udělat abych v main menubaru pod záložkama Místa zapínal krusader a procházel to jím. Ovšem preferoval bych nějaké "uzdravení" nautiluse.

luisah

• Závislák
Re: Nautilus zamrzávání pomůže jenom zabití a znovu spuštění.
« Odpověď #1 kdy: 03 Srpna 2008, 18:27:21 »
Zkus si zazálohovat a smazat nastavení nautiluse ve skryté složce .nautilus v home a pak uvidíš.

koFolik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 03 Srpna 2008, 18:40:13 »
Zkus si zazálohovat a smazat nastavení nautiluse ve skryté složce .nautilus v home a pak uvidíš.
No to jsem udělal přestím než jsem sem napsal. Zapoměl jsem to uvést do prvního příspěvku.

premet

• Host
« Odpověď #3 kdy: 03 Srpna 2008, 21:36:29 »
A nemůže to dělat třeba to, že ti nabíhají náhledy ? Já když vlezu do složky třeba s filmama a mám zaplé v Nautilu, aby zobrazoval náhledy, tak mi procesor stoupne hned na stovku.

koFolik

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 04 Srpna 2008, 00:13:15 »
A nemůže to dělat třeba to, že ti nabíhají náhledy ? Já když vlezu do složky třeba s filmama a mám zaplé v Nautilu, aby zobrazoval náhledy, tak mi procesor stoupne hned na stovku.
Spíše ne. Protože se složkou filmy nemá nejmenší problém.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.