Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: mp3>m4a a S3M>MP3  (Přečteno 2087 krát)

Bosf

• Aktivní člen
  • *
  • [ZDE SI PŘEDSTAVTE AVATAR]
mp3>m4a a S3M>MP3
« kdy: 05 Srpna 2008, 11:57:53 »
Jde nějak převést mp3 na m4a přes program super?nikde to tam neni i když by podle ostatních fór být mělo...nebo nějaký jiný freeware program co to umí.
super: www.erightsoft.com
a stáhl jsem si hudbu v poněkud nestandartním formátu. S3M.A potřřebuji to na mp3 a některé jsou dokonce ve formátu XM :O nenavidím formáty.měl by být jen jeden :D
windowsácke aplikácie z overených repozitárov?

Bosf

• Aktivní člen
  • *
Re: mp3>m4a a S3M>MP3
« Odpověď #1 kdy: 09 Srpna 2008, 13:28:58 »
ale no tak :( to mi nemuzete rict co pouzivate vy?a jestli to umi?prosim celkem to potrebuju...

Rincewind

• Stálý člen
  • **
  • Na fórum jsem nezanevřel, jenom nestíhám....
« Odpověď #2 kdy: 11 Srpna 2008, 09:04:59 »
Hudbu konvertuju spíš výjmečně a v drtivé většině případů ve směru cokoliv -> ogg, k čemuž využívám systémový soundconverter (převod zvuku nebo tak nějak je to česky  http://soundconverter.berlios.de/ ). Umí v podstatě cokoliv co umí gstreamer, takže by to i ty aac (m4a) soubory mohlo zvládnout.

Co se týče těch s3m a xm souborů - nejsou to mody ještě z amigy? Tam bych moc velký optimista nebyl... Zkus se podívat třeba sem: http://linux-sound.org/mod.html
« Poslední změna: 11 Srpna 2008, 10:35:19 od Rincewind »

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #3 kdy: 11 Srpna 2008, 10:25:14 »
Co se týče těch s3m a xm souborů - nejsou to mody ještě z amigy? Tam bych moc velký optimista nebyl... Zkus se podívat třeba sem: http://linux-sound.org/mod.html
Jojo, jsou to obdoby modů z amigy - konkrétně jsou to výstupy z trackerů "ScreamTracker",  "ExtremeTracker", uměl s nimi pracovat i "ImpulseTracker" (používal jsem je kdysi na 486tce) - možná, že existují ještě nějaké.

Vím, že tyto soubory uměl přehrávat winamp (tudíž přes winamp by měly jít převést do vaw a pak do čehokoli jiného). Popř. zkusit nějaký linuxovský tracker - myslím, že v repozitářích něco je - ten by mohl umět přehrát a exportovat.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Bosf

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 12 Srpna 2008, 09:50:14 »
ano takovou odpoved jsem dostal - otevrit ve winampu a pak do waw.. ale to
1) neumim a
2) 40 pisnicek bych celkem dlouho predelaval...
Ale o te amize jsem nevedel...Pro mne je to proste divny format :D KAzdopadne dik.
edit:aha tak ja se nevyjadril jasne...a vimze mne budete chtit zavrazdit ale ja to chtel na wokna...proto to bylo puovodne v obecne a jak jsem zvykly ze na jednom foru je primo video a zvuky a to je pro vsechno co se tam resi...a tady je to specialne na ubuntu... :(
« Poslední změna: 12 Srpna 2008, 10:03:39 od Bosf »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.