Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jakou wifi?  (Přečteno 2535 krát)

klasyc

• Aktivní člen
  • *
Jakou wifi?
« kdy: 05 Srpna 2008, 23:31:33 »
Ahoj, moje wifi od Brouadcomu už mě štve, tak si chci koupit novou. Může mi někdo poradit, jakou bych si měl koupit wifi do mini-PCI do notebooku? Chtěl bych, aby se instalovala nejlíp jenom zasunutím do slotu a ne žádným ndiswrapperem. Nejlepší by byl nějakej link, kde se to dá koupit. Díky

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Re: Jakou wifi?
« Odpověď #1 kdy: 06 Srpna 2008, 01:28:55 »
Ahoj, moje wifi od Brouadcomu už mě štve, tak si chci koupit novou. Může mi někdo poradit, jakou bych si měl koupit wifi do mini-PCI do notebooku? Chtěl bych, aby se instalovala nejlíp jenom zasunutím do slotu a ne žádným ndiswrapperem. Nejlepší by byl nějakej link, kde se to dá koupit. Díky
Neco s chipsetem rt2500(RaLink, karta byla pcmcia od Belkin) by mohlo stacit, na Hardym ta wifi slapala hned po instalaci... :)

martin111111

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Září 2008, 18:48:11 »
Ja by som sa chcel opytat, aku wifi kartu na normalny velky PC do PCI slotu, tak aby sa dala rozbehnut na ubuntu 8.04 Hardy heron bez ndiswrapperu. Budem vdacny za kazdu radu.Dakujem

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
« Odpověď #3 kdy: 10 Září 2008, 20:48:34 »
s touhle nemam nejmensi problem. slape super (wpa2). na windows jsem ji s wpa2 nerozchodil ani s ovladacema :)))

http://www.alza.cz/bezdratova-wifi-karta-msi-pc60g-f-d74818.htm
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

martin111111

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 11 Září 2008, 11:55:38 »
No ja mam na AP nastavene WEP, takze by som chcel taku co podporuje WEP a nech je rozbehatelna aj na WinXp, ale aj na ubuntu, ako som pisal. Dalsia podmienka by mala byt, aby chytala fakt dobre signal.

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
« Odpověď #5 kdy: 11 Září 2008, 15:10:17 »
pokud umi wpa2, umi i wep. s wepem nebyl problem ani pod xp.
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

martin111111

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 11 Září 2008, 16:08:16 »
a co by ste povedali na tuto? : http://www.alza.cz/bezdratova-wifi-karta-linksys-wmp54g-rangebooster-d69605.htm
Totiz ja som kupil tu Asus WL - 138g V2 platil som za nu 800sk a je s tym vela problemov. Ubuntu mi to hned nespozna a hociaky navod som skusal tak to nepomohlo. Pod win sa mi zda aj ze ma blby signal, tak som uvazoval o nejakej dvojantenovej, mozno by to lepsie vychytala, ale neviem ci by sa kamaratila s ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.