Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: QIP 9012 jede pod wine  (Přečteno 2136 krát)

jocho

• Návštěvník
QIP 9012 jede pod wine
« kdy: 06 Srpna 2008, 12:06:41 »
Nevim jestli jste si nekdo vsimli, ale stary qip rady 8xxx pod wine nejel (teda cetl jsem legendy ze ano) ale novy se rozjel zcela v pohode (teda az na nejaky bug s fonty, ale to je drobnost)

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
Re: QIP 9012 jede pod wine
« Odpověď #1 kdy: 06 Srpna 2008, 12:15:37 »
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

existpierre

• Host
« Odpověď #2 kdy: 06 Srpna 2008, 12:23:49 »
Nie je to az taky offtopic, lebo kazdy sa tu stazuje, ze pod linuxom nie su klienti, ktori by sa QIPu vyrovnali. Mna by skor zaujimalo, ako je na tom klient s jabberom. Hlavne co sa  tyka statusov a roznych ficuriek, ktore tam este naplno nejdu. V mojom okoli som presvedcil par ludi na jabber, ale sposobom, ze maju infia. Preto ma to zaujima

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
« Odpověď #3 kdy: 06 Srpna 2008, 13:44:12 »
Ja Infium (mimo jiné klienty, jako psi a pidgin) mám, právě kvůli jabberu :) a spokojenost, jediné co v něm ve wine nejde je posílání souborů, ale na psaní, přijímání souborů a všechno možné je to v pohodě.

Edit. ještě mi na něm vadí, že ukládá historii nějak podivně, místo .txt jako starý qip, ale na to je prý taky nějaký plugin a zatím to nepotřebuju
« Poslední změna: 06 Srpna 2008, 13:46:40 od Jari »
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.