Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Špatný počet příspěvků!  (Přečteno 2838 krát)

Firzen

• Stálý člen
  • **
    • Beroot
Špatný počet příspěvků!
« kdy: 10 Srpna 2008, 19:09:28 »
Možná zakládám zbytečně poplašné téma.. ale včera jsem měl přesně 550 příspěvků - na to bych přísahal! Dneska už jsem napsal dva nové, a teď koukám, a mám celkový počet jen 549(mimo tento příspěvek).. co je to za hloupost?? Jak je to možné?
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

premet

• Host
Re: Špatný počet příspěvků!
« Odpověď #1 kdy: 10 Srpna 2008, 19:16:21 »
Taky jsem to zpozoroval, že mi nějaké příspěvky zmizely, ale nevěnuju tomu pozornost. Zřejmě se smazalo nějaké téma a tudíš se odečetly příspěvky.

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #2 kdy: 10 Srpna 2008, 19:27:54 »
A já už si začal říkat, že neumím počítat :D
Zajímalo by mě, které téma bylo smazáno a z jakého důvodu. Myslel jsem, že se vše přesouvá do archivu a tam to dál "hnije", ale nikdy se nemaže.

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #3 kdy: 11 Srpna 2008, 01:12:58 »
Je to jen dohad, ale napadá mne že si někdo po sobě uklidil - smazal téma, které založil, ve kterém byly i vaše příspěvky.

Sám mám jinou "záhadu" - přistupuji na fórum z cca 4ks PC a na jednom z nich po kliknutí na "nepřečtené od poslední návštěvy" mi jich zobrazuje mnohem více než na ostatních PC. Nepotřebuji to řešit, jen to dávám k dobrému.
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

existpierre

• Host
« Odpověď #4 kdy: 11 Srpna 2008, 01:37:05 »
Tiez som mal o 6 prispevkov menej. Ale ja som si vsimol davnejsie este jednu vec, neviem to potvrdit ani vyvratit. Pocet prispevkov obcas zchaosi, ked si nejaky vlastny odstranim. Proste ked jeden odstranim, tak akokeby nasledujuce dva zaratalo ako jeden.

existpierre

• Host
« Odpověď #5 kdy: 11 Srpna 2008, 17:12:21 »
Mna by skor zaujimalo, ze preco sa neda zmenit avatar, ze nieco nebolo otvorene pre zapis.

honorguard

• Host
« Odpověď #6 kdy: 11 Srpna 2008, 18:00:48 »
Já zase ač dám často upozornit tak se mi nezobrazují některá témata... ale nijak zvlášť to neřeším...

existpierre

• Host
« Odpověď #7 kdy: 11 Srpna 2008, 18:17:32 »
kde myslis? mailom ? ak mailom, tak to uz davno nepouzivam, hore na stranke mam "Zobrazit nové odpovědi na tvé příspěvky." a to mi bohate staci

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #8 kdy: 11 Srpna 2008, 18:51:48 »
Mna by skor zaujimalo, ze preco sa neda zmenit avatar, ze nieco nebolo otvorene pre zapis.
Koukám že jste si ho už změnil :)
Ale jinak se nedá použít obrázek nahraný na fórum (přílohy a obrázky ukládané přímo na fóru už nějaký čásek nejsou povolené.)
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

existpierre

• Host
« Odpověď #9 kdy: 11 Srpna 2008, 19:08:57 »
nj zmenil, ale nie na fore (myslel som ze len prilohy su zakazane). No neslo mi to dat ani z url, nakoniec to bol problem hostingu obrazka. Dal som iny a uz ok

honorguard

• Host
« Odpověď #10 kdy: 12 Srpna 2008, 00:19:34 »
kde myslis? mailom ? ak mailom, tak to uz davno nepouzivam, hore na stranke mam "Zobrazit nové odpovědi na tvé příspěvky." a to mi bohate staci
Mailem mi právě chodí všechny odpovědi na tématech kde jsem si kliknul na upozornit na toto téma, ale když kliknu nahoře na odpovědi na mé přízpěvky tak mi jich tam často pár chybí...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.