Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Hloupý dotaz k Code::Blocks  (Přečteno 2105 krát)

Firzen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1287
    • Zobrazit profil
    • Beroot
Hloupý dotaz k Code::Blocks
« kdy: 15 Srpen 2008, 20:00:29 »
Opravdu je mi trapné, že se ptám na takovou kravinu :D  Bohužel ale namám na icq ani jabberu nikoho, kdo by Code::Blocks používal.. dřív jsem totiž toto IDE používal, ale byla to nějaká starší verze; teď jsem si nainstaloval novou, a narazil jsem na jeden zásadní problém --> nevím, jak spustit vizuální editor GUI, prostě(nekamenujte mě) jsem ho nikde nenašel.. ani žádný návod jsem nevyhledal, prostě po tom krásném editoru, co uměl dělat tlačítka a textová pole není nikde ani památka :(    Prosím, nevíte někdo, jak ten vizuální editor zapnout? Moc bych to potřeboval.. ručně se větší program dělá těžko.
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
OS: Debian 6.0 Squeeze, Maemo 5
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Firzen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1287
    • Zobrazit profil
    • Beroot
Re: Hloupý dotaz k Code::Blocks
« Odpověď #1 kdy: 20 Srpen 2008, 18:32:56 »
To tady fakt nikdo nepoužívá Code::Blocks??  :'(
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
OS: Debian 6.0 Squeeze, Maemo 5
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D

Bernard Williams

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 103
    • Zobrazit profil
    • Santiaco.cz
Re: Hloupý dotaz k Code::Blocks
« Odpověď #2 kdy: 20 Srpen 2008, 21:08:29 »
Já Code::Blocks používal, ale vizuální editor GUI jsem nenašel - cíleně jsem ho ani nehledal.
ASUS NB F3E, Intel Core 2 Duo T5450, 15.4" WXGA, int. graf. karta Intel GMA X3100, 2GB RAM, HD 250GB.
Debian 5 "Lenny" + Windows 7
 Santiaco.cz | Maturitní tabla

Martin Kiklhorn

  • Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • ******
  • Příspěvků: 4804
  • グーグル!ご存知ですか?
    • Zobrazit profil
    • HEJ
Re: Hloupý dotaz k Code::Blocks
« Odpověď #3 kdy: 20 Srpen 2008, 22:18:28 »
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Firzen

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1287
    • Zobrazit profil
    • Beroot
Re: Hloupý dotaz k Code::Blocks
« Odpověď #4 kdy: 21 Srpen 2008, 11:27:38 »
http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=WxSmith_tutorial:_Hello_world  tak přesně takhle mi Code::Blocks fungoval v 7.04 FF.. od té doby vývoj programu pokročil a teď už se takhle jednoduše ten editor nezapne >:(
AMD Phenom II X6 1100T@3,3GHz, Gigabyte GeForce GT 430 1GiB, 8GiB RAM, 1TiB SATA3 HDD, Nokia N900
OS: Debian 6.0 Squeeze, Maemo 5
Citace
Prosintě ty jsi takový zkušený vývojář - co mám dělat, když nevím, jako něco udělat? :D