Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunguje stream TV na netu  (Přečteno 6471 krát)

el-carlos

• Návštěvník
  • Blackout
    • My web
Nefunguje stream TV na netu
« kdy: 16 Srpna 2008, 10:04:44 »
Cau nefunguje mi stream TVF podle tohohle navodu
http://wiki.ubuntu.cz/Televize%20z%20Internetu
v prohlizeci se okno zobrazi, ale zcerna a napise no video(idnes.cz) pak to nacte 1. snimek a hotovo, ale zase spadne Mozilla
ct24 mi nejede vubec a ruzne stranky na kterych sou streamy czeskejch TV taky nejedou
Co jede tak je fotbalzive.cz, Ocko.idnes.cz a pak flashova videa - stream.cz, youtube.com
Mam nainstalovanej VLC player a i kdyz v nem nastavim TV podle URL tak to taky nejede, ty URL mam z tohho wiki navodu
mam jeste SMplayer ale ten sem nezkousel
jinak mam Ubuntu 8.04 Hardyho a procesor AMD 64
dik moc za rady
Say your pray little one, dont forgive my son, to include everyone...

ok1dtm

• Aktivní člen
  • *
Re: Nefunguje stream TV na netu
« Odpověď #1 kdy: 16 Srpna 2008, 20:59:18 »
Funguje mi dobře VLC a rozšíření mediaconectivity ve Firefoxu.

oyankee

• Host
« Odpověď #2 kdy: 17 Srpna 2008, 13:07:59 »
Doporucuju odstranit vsechny video pluginy v lisce a dodat treba helix nebo mplayer plugin. Tohle mne vzdyckypomohlo. Ani jsem nepotreboval mpc. Ty linky zkus urcite jeste v necem jinem. hod to do konzole. Treba u xine velice jednoduse:
~$xine url
Pripadne napis, co to rika.

nex555-penguin

• Návštěvník
  • jen se s tim porvěte.....nic na tom neni ;)
« Odpověď #3 kdy: 17 Srpna 2008, 18:19:13 »
já streamy z CT24 prehrávám v MPlayeru tam to chodí většinou dobře.... zvolím typ RealMedia a zkopíruju adresu (pravým myšítkem>kopírovat) a v MPlayeru Open URL........

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 17 Srpna 2008, 20:26:46 »
Cau nefunguje mi stream TVF podle tohohle navodu
http://wiki.ubuntu.cz/Televize%20z%20Internetu
v prohlizeci se okno zobrazi, ale zcerna a napise no video(idnes.cz) pak to nacte 1. snimek a hotovo, ale zase spadne Mozilla
ct24 mi nejede vubec a ruzne stranky na kterych sou streamy czeskejch TV taky nejedou
Co jede tak je fotbalzive.cz, Ocko.idnes.cz a pak flashova videa - stream.cz, youtube.com
Mam nainstalovanej VLC player a i kdyz v nem nastavim TV podle URL tak to taky nejede, ty URL mam z tohho wiki navodu
mam jeste SMplayer ale ten sem nezkousel
jinak mam Ubuntu 8.04 Hardyho a procesor AMD 64
dik moc za rady
Ono to nefunguje, protoze to vubec nejede. Jede snad jenom Ocko, CT24, ale komercni programy nejedou. Fungovaly snad jenom jeden den, dokud nekdo ty streamy nezaclenil do internet tv za prachy. Nazev uz neznam, ale byly to Slovaci..
Taky doporucuju nepouzivat zadne pluginy, nastav si v mediaplayerconnectivity na vlc a prehravej to primo v prehravaci, mam i real vse funguje s prehledem, pluginy mi delaly ale problemy porad..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.