Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: StrongDC++ s Wine pada  (Přečteno 2465 krát)

patriko

• Návštěvník
StrongDC++ s Wine pada
« kdy: 16 Srpna 2008, 13:01:50 »
ahojte

ked spustim cez wine 1.0 dc klienta urceneho pre win (vsetky verzie strongdc++ aj dc++, pripadne ine) spadne po par minutach:

1) ak je necinny
2) po pripojeni na hub
3) po vyhladavani ani nezobrazi vysledky

toto je cast z vypisu cez terminal:

err:toolbar:TOOLBAR_GetImageListForDrawing bitmap for ID 0, index 0 is not valid, number of bitmaps in imagelist: 0
fixme:richedit:IRichEditOle_fnGetClientSite stub 0x9b1a98
fixme:ole:OleCreateStaticFromData (not shown), stub!
err:seh:raise_exception Unhandled exception code c0000005 flags 0 addr 0x4bd9a0

dakujem za pomoc
UBUNTU 8.10, AMD64, ATI HD3200, 4GB RAM

kalfar

• Aktivní člen
  • *
Re: StrongDC++ s Wine pada
« Odpověď #1 kdy: 16 Srpna 2008, 13:44:08 »
Tak předně nám řekni proč nepoužíváš klienta pro Linux, který je v repozitářích? Jak je vidět tak nejsi vyhraněný na jednoho klienta, takže změna ti vadit nebude. Máš nějaký konkrétní důvod proč provozuješ wokeňáckýho klienta a ne Linuxáckýho?
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

patriko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 16 Srpna 2008, 14:34:53 »
mam aj linuxackeho klienta, ale ten nepodporuje segmentove stahovanie, inak je v poriadku. A Valknut sa mi nepozdava.
UBUNTU 8.10, AMD64, ATI HD3200, 4GB RAM

PinHead

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 18 Října 2008, 09:32:46 »
chtel bych se zeptat jestli nekdo zkousel pod wine pustit US downloader.... nebo je na linux jinaci programek jemu podobny prosim poradte  ;)

Veselá#Houba

• Aktivní člen
  • *
  • Já vím co jsi zač! Jsi houba viď?
« Odpověď #4 kdy: 18 Října 2008, 13:30:15 »
ahojte

ked spustim cez wine 1.0 dc klienta urceneho pre win (vsetky verzie strongdc++ aj dc++, pripadne ine) spadne po par minutach:

1) ak je necinny
2) po pripojeni na hub
3) po vyhladavani ani nezobrazi vysledky

toto je cast z vypisu cez terminal:

err:toolbar:TOOLBAR_GetImageListForDrawing bitmap for ID 0, index 0 is not valid, number of bitmaps in imagelist: 0
fixme:richedit:IRichEditOle_fnGetClientSite stub 0x9b1a98
fixme:ole:OleCreateStaticFromData (not shown), stub!
err:seh:raise_exception Unhandled exception code c0000005 flags 0 addr 0x4bd9a0

dakujem za pomoc

Jo, tohle je fakt opruz, za ty 2 roky co pouzivam Ubuntu jako hlavni system jsem to nedokazal plnohodnotne vyresit.
Vim ze se musi zkopirovat nejaky knihovny z nainstalovanych woken do system32 na .wine/drive_c/... a ve winecfg nastavit na native. Uz si nepamatuju jake presne, ale zkusim to nekde vystrachat. Fungovalo to jenom s nekterymi verzemi strongu... no proste ZLO nejvetsi. Az nekdo napise ferovy klient se segmentama pro linux (nepocitam valknut, ktery je 2 roky mrtvy), bude u me hrdina.

oyankee

• Host
« Odpověď #5 kdy: 18 Října 2008, 21:28:48 »
Ahoj,
ja mam Stronga 2.21 a jeste mi nespadl.Funguje bezvadne. Wine mam posledni z ubuntu repozitare.

Veselá#Houba

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 18 Října 2008, 21:30:07 »
Nezapomnel jsem :) a tady jsou ty knihovny:
  • comctl32
  • ole32
  • riched20
  • riched32

Postup:
  • 1) Najit nejakyho nestastlivce s woknama, zkopirovat z c:\windows\system32\ vyse uvedene knihovny do
    ~/.wine/drive_c/windows/system32/
  • 2) spustit winecfg
  • 3) zalozka libraries. A u vyse uvedenych knihoven nastavit override na native

pozn: nejsem si uplne jisty zda jsou body 2) -3) nutne, ale ja to tak mam :)

Jo a moje verze strongu je 2.03, vsechny vyssi mi padaly.

Veselá#Houba

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 18 Října 2008, 22:19:51 »
Ahoj,
ja mam Stronga 2.21 a jeste mi nespadl.Funguje bezvadne. Wine mam posledni z ubuntu repozitare.

Jeee, pustil jsem 2.21 na cerstve nainstalovanem 8.04 a bezi bez problemu, dokonce i ikonka v liste se objevila (coz se mi dosud nepovedlo). Kouknu na wine --version a ona 1.0. Sypu si popel na hlavu a davam za pravdu oyankeemu.
Na druhem stroji, kde mam Ub. 7.10, wine 0.9.46 ale plati co jsem napsal o prispevek vyse.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.