Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: LOKI Instalator  (Přečteno 1575 krát)

el-carlos

• Návštěvník
  • Blackout
    • My web
LOKI Instalator
« kdy: 16 Srpna 2008, 13:59:20 »
Cau nechapu trochu LOKI,
vsude se mluvi o tom, ze hru, progam je treeba pres nej nainstalovat vice ctete na zminenem Wiki navodu, ale tam se akorat doctete ze instalator ma hra pribaleny u sebe, takze de akorat o to stahnout soubor s timto instalatorem???? popripade si stahnout updater a uninstalator...
Bohuzel udelal jsem podle navodu, a zkusil na Hru racer, a uninstalator a updater nereaguji, spise
po zadani prikazu gksudo loki_update a gksudo loki_uninstall v konzoli to vubec nic neudela....
Say your pray little one, dont forgive my son, to include everyone...

el-carlos

• Návštěvník
  • Blackout
    • My web
Re: LOKI Instalator
« Odpověď #1 kdy: 16 Srpna 2008, 14:00:08 »
Jo a jeste jak je pripadne odinstalovat?
Say your pray little one, dont forgive my son, to include everyone...

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #2 kdy: 17 Srpna 2008, 18:54:51 »
Myslím, že na to jdeš špatně. Předpokládám, že potřebuješ toto. Také jsem našel toto.
Kubuntu forever :-)

Hudlman

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 01 Listopadu 2009, 10:38:21 »
Mě se tam píše tohle a poněvadž sem v linuxu nováček tak si nevim rady. Mám Ubuntu 9.10

vojtik@linux:~/Stažené$ sudo ./loki_update-full-1.0.13-x86.run
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Loki Update Tool 1.0.13 Installer...........................................................
/home/vojtik/.setup3201: error while loading shared libraries: libgtk-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Stejná reakce Terminálu je i při pokusu o instalaci uninstallu. Ví někdo prosím?  ??? ??? ??? ??? ???

NoWin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 01 Listopadu 2009, 12:53:51 »
Mě se tam píše tohle a poněvadž sem v linuxu nováček tak si nevim rady. Mám Ubuntu 9.10

vojtik@linux:~/Stažené$ sudo ./loki_update-full-1.0.13-x86.run
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Loki Update Tool 1.0.13 Installer...........................................................
/home/vojtik/.setup3201: error while loading shared libraries: libgtk-1.2.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory

Stejná reakce Terminálu je i při pokusu o instalaci uninstallu. Ví někdo prosím?  ??? ??? ??? ??? ???
Pravděpodobně nemáš nainstalovanou knihovnu libgtk-1.2. Podívej se po ní v Synapticu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.