Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefungující Photoshop CS2  (Přečteno 1508 krát)

koozle

• Návštěvník
Nefungující Photoshop CS2
« kdy: 19 Srpna 2008, 22:35:35 »
Ahoj projížděl jsem tady témata a hledal jsem ale nic podobného jsem nenašel.. Spustil jsem přes Wine na zkoušku photoshop a po asi 5-ti v pohodě proběhnutých spuštění to najednou při startu začalo psát:

Kód: [Vybrat]
Unable to continue because of hardware or system error. Sorry, but the error is unrecoverable.

Poté se photoshop vypne. Zkoušel jsem ho spustit z Win instalace a poté i nainstalovat spusit - nejde. Mám Ubuntu 8.04 a Wine 1.x .
Díky za radu.

Arathorn

• Návštěvník
Re: Nefungující Photoshop CS2
« Odpověď #1 kdy: 20 Srpna 2008, 23:27:52 »
Mám stejný problém.....

Zeptám se....máš Photoshop nainstalovaný ve windows a pouze spustil přez wine, nebo si ho přes wine i instaloval???

koozle

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 21 Srpna 2008, 09:37:12 »
Oboje jsem zkoušel - funguje to první 2-3 spuštění - pak najednou chyba a celý to spadne. Potom už to zapnout nejde. michal

SeET

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 03 Září 2008, 10:09:56 »
Tenhle problém sae týká Adobe Photoshop CS2 Prefs.psp hlavního konfiguráku Photoshopu. Má to něco společného s fonty, podle mě je prostě photoshop nemůže najít. Nevím sice proč se párkrát pustí a pak prostě nejede, ale zjistil jsem že stačí smazat Adobe Photoshop CS2 Prefs.psp a zase jedem  :)

cesta ve WINE:

/home/[USERPROFILE]/.wine/drive_c/windows/profiles/[USERPROFILE]/Application Data/Adobe/Photoshop/9.0/Adobe Photoshop CS2 Settings/Adobe Photoshop CS2 Prefs.psp

Je to jen prozatímní řešení, ale sám photoshop potřebuju takže jak zjistím co dál určitě přihodím řešení i sem.

null

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 07 Září 2008, 19:20:15 »
Pánové vyřešeno! našel jsem to někde na tomto foru. http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=corefonts&filename=times32.exe&use_mirror=heanet Nainstalujte chybějící Times New fonty

Přeji hodně zdaru s grafikou  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.