Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Začátečník - amatér - potřebuje pomoc s Dell Vostro 1400  (Přečteno 2850 krát)

pastierm

• Návštěvník
Přátelé, kamarádi,

nově jsem si nainstaloval Ubuntu a tak nějak si začínám zvykat. Nejdříve tedy s druhým OS (mám i Vistu), uvidíme, jestli se jí časem zbavím.
Potřeboval bych pomoc kohokoli z Vás. Mám notebook Dell Vostro 1400. Internet jsem zprovoznil pouzr přes LAN, ovšem Wi-Fi nikoli. Prohledával jsem celé fórum, ale nic pro laika jako jsem já jsem nenašel.

Předem děkuji všem za jakékoli tipy.

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
Re: Začátečník - amatér - potřebuje pomoc s Dell Vostro 1400
« Odpověď #1 kdy: 22 Srpna 2008, 13:56:56 »
Tak napiš, jakou máš wifi kartu a pak se na to mrknem.

edit: napadlo mě, že jsi na nějaký návod narazil, ale byl  pro tebe nesrozumitelný. Pokud to tak je, klidně se na něj zde vyptej, určitě se najdou ochotní lidé, ci ti pomohou.
« Poslední změna: 22 Srpna 2008, 14:08:18 od Ender Wiggin »
Xubuntu 12.04

luisah

• Závislák

pastierm

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 22 Srpna 2008, 14:47:02 »
mám tuto kartu:
Bezdrátová minikarta Dell 1390 WLAN.

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 22 Srpna 2008, 15:15:56 »
Takže určitě si pročti ty odkazy od lusiaha, a pak bys mohl pro inspiraci zkusit http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=760568 Je to sice anglický návod, ale jsou tam relativně dost povysvětlované jednotlivé kroky. Pozor, nejde o to, překopirovat obsah rámečků do terminálu a mačkat enter, důležité věci jsou i v textu.
Xubuntu 12.04

sima

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 23 Srpna 2008, 10:33:47 »
stejnou wifinu mám ve svém inspironu e1505 a funguje bez problémů..dokonce lépe než ve widlích.v ubuntu 8.04 fungovala sama hned po instalaci (samo mi to nabídlo stáhnutí ovladače) jmenuje se to "broadcom b43 wireless driver", podívejte se do systém→správa→ovladače hardwaru a jestli tam bude tak zkontrolovat volbu povoleno.jinak asi google..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.