Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace JAVA aplikací do Mobilního telefonu z Ubuntu  (Přečteno 2469 krát)

horada

• Návštěvník
Dobrý den, mám mobilní telefon Nokia 6100 a k němu USB kabel (Prolific Technology, Inc. PL2303 Serial Port). Propojení s PC se mi povedlo a např pomocí programu Wammu se s telefonem spojím a mohu pracovat s kontakty a pod. nenalez jsem však žádnou možnost pro instalaci Java aplikací (popř. procházení souborového systému telefonu - obrázky melodie a tak...). Nevíte někdo o nějaké možnosti?
Dobré věci jsou drahé, ty nejlepší jsou zdarma....

Ubuntu 10.10, ntb: IBM ThinkPad T60  | (G)Vim, LaTeX, Python, Git, VLC, mpd + Sonata | Fotografování

horada

• Návštěvník
Re: Instalace JAVA aplikací do Mobilního telefonu z Ubuntu
« Odpověď #1 kdy: 25 Srpna 2008, 21:11:35 »
Nikdo žádný tip? - trochu složitě se to dá obejít pomocí virtualboxu+Win XP+MobilEdit (nebo OxigenPhoneManager) - s PC Suite se mi to nepovedlo...:)
Ale raději bych něco nativního...

Ubuntu 10.10, ntb: IBM ThinkPad T60  | (G)Vim, LaTeX, Python, Git, VLC, mpd + Sonata | Fotografování

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 26 Srpna 2008, 15:58:58 »

horada

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 26 Srpna 2008, 16:07:19 »
Díky - taky sem trochu googlil ale neměl jsem asi tolik štěstí a nebo to neumím - podívám se na to, snad to půjde.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.