Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Prodám notebook  (Přečteno 3965 krát)

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
Prodám notebook
« kdy: 29 Srpna 2008, 16:22:22 »
Protože chci kupovat jinou mašinku, prodávám svůj noťas (konfigurace v podpisu), naprosto bezproblémová instalace Ubuntu, vč. ovladačů na wifi hned po instalaci a ovladačů na grafiku od Envy - funguje Compiz Fusion. Předevedu, popř. rovnou nainstaluji Ubuntu 8.04.1., vč. ovladačů a potřebných kodeků a aplikací. Noťas je necelý rok starý (koupený v říjnu 2007), k tomu myš, adaptér, taška. Cena 9.500,-Kč. Chci prodat ihned, nejlépe dnes nebo zítra! Při rychlém jednání sleva!
Bližší info na email nebo mobil: 732905445
« Poslední změna: 30 Srpna 2008, 13:01:03 od marp »
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
Re: Prodám notebook
« Odpověď #1 kdy: 29 Srpna 2008, 17:24:25 »
Prodam Toshiba Satellite 1700-200 Notebook v perfektnim stavu, vyborna grafika(integrovana) a nabusen na max RAM (192).
Drobne kosmeticke vady: skrabanec pres obrazovku, nefunkcni mys a 4 nefunkcni klavesy (pismena WSX a kurzor sipka vpravo)
Jeste sem na tom nezkousel nejnovejsi 3D hry, ale urcite pujdou excelentne.
Cena dohodou - na tech 15 tisic bychom se urcite mohli domluvit ;D
« Poslední změna: 29 Srpna 2008, 17:29:54 od hase »
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #2 kdy: 30 Srpna 2008, 13:31:22 »
Zjišťoval jsem teď ceny na netu, přesně mé konfigurace, takže upřesňuji cenu: 8.000 a při rychlém jednání sleva 500,-Kč. Pouze Praha!!! Dojedu kamkoliv.
« Poslední změna: 02 Září 2008, 19:00:27 od marp »
Marek *Marp* Pszczolka
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #3 kdy: 06 Září 2008, 13:34:35 »
Upravuji cenu: 7.500,-Kč, to už je méně než 50% původní ceny, níž už jít nemůžu!!!
Marek *Marp* Pszczolka

col_boggy

• Host
« Odpověď #4 kdy: 06 Září 2008, 13:58:28 »
Já si počkám, až to upravíš na 500,-  ;)

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #5 kdy: 06 Září 2008, 14:04:45 »

euro? :D

col_boggy

• Host
« Odpověď #6 kdy: 06 Září 2008, 14:53:53 »
klidne, ale vyplacel bych to v padesatnicich... coz by znamenalo par desitek kilo (kolik je to ted kc za kg hliniku?) :D

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #7 kdy: 06 Září 2008, 15:08:15 »

Srandisto  ;D ;D ;D...i když tak koukám po inzertních serverech, tak všichni by chtěli našlapaný notebook, nejlépe IBM nebo HP za 3-5 litrů a normální nejlépe za 2 litry nebo za odvoz  ;D ;D ;D... A přitom máme takovou prosperující ekonomiku, průměrná mzda roste, lidé se mají čím dál tím líp a přitom chtějí ušetřit každou kačku a nejlépe, když je něco zadarmo... v tom jsou Češi nepřekonatelní  ;D ;D ;D

No - cenu už měnit nebudu, protože stejnou nabídku mám i z jednoho bazaru... Jenže tam si přihodí tak litr navíc, proto chci prodat někomu, kdo ocení perfektní instalaci Ubuntu a rozjetí všeho bez složitých nastavování a zásahů. Prostě na tenhle noťas nainstaluješ Ubuntu a jede hned vše - wifi, 3D, CF, čtečka karet...prostě HNED!!!
« Poslední změna: 06 Září 2008, 15:11:27 od marp »
Marek *Marp* Pszczolka

col_boggy

• Host
« Odpověď #8 kdy: 06 Září 2008, 16:00:53 »
Já si radši sestavil desktop za 5000 a během půl hodiny všechno nainstaloval ručně :P nic proti, ale tohle tu podle mě nikdo nekoupí. EEEčko stojí stejně a to má xpčka (na výběr i "funkční" xandros či co).
Citace
A přitom máme takovou prosperující ekonomiku, průměrná mzda roste, lidé se mají čím dál tím líp a přitom chtějí ušetřit každou kačku a nejlépe, když je něco zadarmo..
:D Prosperující ekonomika, průměrná mzda roste a ceny zboží ještě dvakrát rychleji.. mzdy nestíhají :D

Marp

• Moderátor
  • Závislák
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #9 kdy: 06 Září 2008, 16:14:11 »
Já si radši sestavil desktop za 5000 a během půl hodiny všechno nainstaloval ručně :P nic proti, ale tohle tu podle mě nikdo nekoupí. EEEčko stojí stejně a to má xpčka (na výběr i "funkční" xandros či co).
Citace
A přitom máme takovou prosperující ekonomiku, průměrná mzda roste, lidé se mají čím dál tím líp a přitom chtějí ušetřit každou kačku a nejlépe, když je něco zadarmo..
:D Prosperující ekonomika, průměrná mzda roste a ceny zboží ještě dvakrát rychleji.. mzdy nestíhají :D
EEE je ale trošku jiná kategorie...navíc jsem ho měl v ruce a zkus tam narvat DVD  ;D, zkus tam psát dlouhý texty a upravovat videa a fotky... a srovnávat desktop s notebookem je trošičku divné... Notebook je prostě přenosnej a běžný typ i nahradí PC doma... Desktop máš jen doma a nemůžeš si ho vzít ven...
O OS se bavit nebudeme - já prostě na tom mým nainstaluji vše (WXP, WV, OpenSUSE, Ubuntu...) na EEE je instalace čehokoliv problematická.
Marek *Marp* Pszczolka

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #10 kdy: 06 Září 2008, 18:54:36 »
No se ani nedivím. Dneska je notebook nejlevnější baj woko 7 000,-  a to je novej. A ty prodáváš použitej. Tak za 5 000,- bych typnul, že ho prodáš. Lidi nemaj prachy a když už tak by to chtěli zadarmo co... to znám.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.