Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Lenovo ThinkPad T61p  (Přečteno 2891 krát)

Maculko

• Návštěvník
Lenovo ThinkPad T61p
« kdy: 13 Září 2008, 00:09:52 »
cavte... chcel som sa spytat mam novy notebook T61p.... pekne som si nan naisntaloval vistu potom pomocou acronicu som rozdelil disk a urobil si EXT3 a chcel som si nainstalovat linux... lae co sa nestalo pustim UBUNTU 8.04 a nacitava mi furt Linux KErnel.... no dobre tak toto nejde tak skusim Kubuntu to pre zmeno islio do ciernej obrazovky a hodiny sa nic nedialo a to iste sa zopakovalo na fedore aj na ubuntu 7.10 neviete mi pomoct??? co musim urobit....

ccmucha

• Návštěvník
Re: Lenovo ThinkPad T61p
« Odpověď #1 kdy: 13 Září 2008, 00:18:53 »
Vyhoď počítač z okna  ;D Ale nie  :) Podarilo sa ti spusti aspoň live verziu Ubuntu?  A pozeral su kompatibility list Ubuntu a ThinkPad T61p niekde na  wiki?
Dell XPS M1210 Ubuntu 8.4 HH

P.S.:  FEI no MORE

Maculko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Září 2008, 09:29:16 »
nie nepozeral som kompatibilitu ale nasiel som kopec clankov o tom ako to perfektne ide na tom linuxe..... no a live distro robia to iste aspon ubuntu som sa tak snazil spustit a nic....pokial sa pamatam tak sa nieco robilo s diskom pred instalaciou linuxu na notebook,,,

Maculko

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Září 2008, 23:32:30 »
takze som prisiel na to, ze ubuntu nepodporuje moju graficku kartu nvidia 570M... skusal som uz aj ten gaficky safe mod ale aj tam mi to skrachuje.... neviete ako sa instalje v textovom mode.... dostal som sa tam ale vypisalo mi boot: a tam som so svojimi znalostami dost skoncil :)... ako by som mal pokracovatM???

ccmucha

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 14 Září 2008, 00:55:28 »
nepametam si to presne, ale tusim  stacilo stlacit len enter. MOhol si tam tusim napisat nejake bootovacie parametre ked si ptreboval
Dell XPS M1210 Ubuntu 8.4 HH

P.S.:  FEI no MORE

spynfo

• Stálý člen
  • **
    • picasa: konicky a relax
« Odpověď #5 kdy: 14 Září 2008, 06:22:46 »
skuste ine prostredie, tusim sa to menuje fluxbox? skuste ovladac grafickej karty, balik typu *.deb z debianu.
Muj nekonecny obdiv vsem, kdo pisou v shellu :-)
Compaq Presario CQ57 AMD E-450 APU with Radeon(tm) HD Graphics × 2

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
« Odpověď #6 kdy: 16 Září 2008, 19:12:09 »
Stáhni si instalační CD alternate, místo LiveCD, nebo DVD tam jsou obě verze.
Kubuntu forever :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.