Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Qt4_project_converter  (Přečteno 2250 krát)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Qt4_project_converter
« kdy: 13 Září 2008, 21:35:50 »
Kdo jste viděl moje videa pro začátečníky ohledně knihovny Qt4, tak mám pro Vás dobrou zprávu.

Začal jsem vyvíjet utilitku, která Vám převede vygenerovanej project Qt4 designeru do celého projektu (main.cpp a třída kreslící object z designeru) a zkompiluje ho do spustitelného kódu. (pak jednoduše třeba v KDevelop dáte importovat již existující projekt Qt4).

Po dokončení zveřejním zdrojové kódy pro další vývoj ;)
« Poslední změna: 17 Září 2008, 10:09:19 od Martin - ViPEr*CZ* »
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Re: Qt4_project_converter
« Odpověď #1 kdy: 14 Září 2008, 10:45:19 »
Aktualizováno 17. září 2008

Verze 1.0.2

Verze 1.0.1

Verze 1.0.0

Akuální stabilní verze 1.0.2:
 - program již zpracovává všechny možnosti z Qt4 designeru

Další plán aplikace:
 - možnost aktualizace (pokud již máte naprogramovaný projekt a rozhodnete se pro další dva buttony jako rozšíření, aby nedošlo k přepsání již stávajícího projektu, ale k jeho aktualizaci)
- multikonverze
- oživit nějakým způsobem stávající design

Návod:
  • V Qt4 designeru si vytvoříte návrh Vaší aplikace a uložíte (uloží se soubor s koncovkou *.ui)
  • Spustíte Qt4 project converter
  • Dejte "procházet a zvolte Váš vytvořený *.ui soubor
  • Klikněte na "kompilovat" a váš soubor se přetvoří do vhodnějšího C++ kódu pro vývoj (main.cpp, mainform.h, mainform.cpp, stdafx.h, stdafx.cpp)
  • V KDevelopu už stačí jen dát importovat existující projekt a dále vyvíjet...

PS: Pokud by to někdo chtěl vyvíjet dál nebo nějak poradit, tak dejte vědět.
« Poslední změna: 17 Září 2008, 14:08:57 od Martin - ViPEr*CZ* »
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.