Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Qt4 - Přehled zdejších vývojářů  (Přečteno 5589 krát)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
Qt4 - Přehled zdejších vývojářů
« kdy: 15 Září 2008, 14:26:14 »
Chtěl by jsem zde vytvořit seznam zdejších uživatelů co vyvíjí v knihovně Qt4 (popřípadě i odkazy na jejich práce).

Seznam (aktualizováno 19. září 2008):

ViPEr*CZ*
  Profil | Web
« Poslední změna: 07 Ledna 2009, 15:19:01 od Pavel Půlpán »
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Pavel Půlpán

Re: Qt4 - Přehled zdejších vývojářů
« Odpověď #1 kdy: 19 Září 2008, 08:40:20 »
Tak nevím... mám nebo nemám se dopsat? Máš s tím seznamem nějaké vedlejší úmysly, třeba něco jako seznam nepřátel Richarda Nixona? :D
« Poslední změna: 19 Září 2008, 08:41:56 od Pavel Půlpán »

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 19 Září 2008, 10:58:57 »
No neb vedu webík ohledně Qt4 a měl bych i zájem sepsat ("vytvořit") CZ komunitu ohledně týdle knihovny. Popřípadě se podívat i na nějaké CZ projekty, zapojit se, propojit lidi. ;)

Viz můj přízpěvek: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=27241.0
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Pavel Půlpán

« Odpověď #3 kdy: 19 Září 2008, 11:57:56 »
Komunita kolem Qt4... tak to nezní vůbec, ale vůbec špatně. 8)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #4 kdy: 19 Září 2008, 12:46:31 »
Komunita kolem Qt4... tak to nezní vůbec, ale vůbec špatně. 8)
Tak to jsem rád, že to zaujmulo a hned kolegu moderátora :D Jsme zvědavej na ty projekty co tam budeš mít na tý stránce.
Jináč co říkáš na ten converter?

mk33

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #5 kdy: 19 Září 2008, 14:01:27 »
Znám, používám když potřebuji GUI, ale za vývojáře bych se neoznačil.
začínám tak trpělivost a pevné nervy :-) since  21. Listopad 2006
-------------------------------------------------------------------------
|Aopen MX4SGI-4DN2|P4 2,8GHz HT|2x512MB RAM|ATI 9550|Linux Mint 9 Isadora|  |Asus P4B533|P4 1,8GHz|3x256 MB RAM|ATI 7500|Ubuntu 7.04|  |IBM Thinkpad T40p|Ubuntu 9.04|  |Lenovo Thinkpad T61|Linux Mint 9 Isadora|Lenovo Thinkpad T410|Linux Mint 13

Pavel Půlpán

« Odpověď #6 kdy: 19 Září 2008, 14:29:33 »
Tak to jsem rád, že to zaujmulo a hned kolegu moderátora :D Jsme zvědavej na ty projekty co tam budeš mít na tý stránce.

Vela šikovné udělátko... dokonce i funguje. :D
Mno, jelikož na tý stránce nemám ani to co bych potřeboval (věčně se mi něco nelíbí), tak ještě hodně dlouho asi nic. :D

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #7 kdy: 19 Září 2008, 14:47:54 »

Vela šikovné udělátko... dokonce i funguje. :D
Díky... hodně to ušetří času....na todle je super Visual, kde si to prostě navrhneš a je to uložený v resources a při překladu se to automaticky překládá do spustitelnýho kódu. Tady to je (když to edituju) nejspíš v xml, kde qmake sice vytvoří hlavičkový soubor, jenže s main.cpp se již neobtěžuje a hlavičkový soubor je jak čunčo :D

Pavel Půlpán

« Odpověď #8 kdy: 19 Září 2008, 15:44:49 »
Proto radši píšu zdrojáky sám, než abych je nechal generovat. I když je pravda, že takové IDE ala C++Builder by pro QT bylo bombastický. Ještě k tomu nějakej Tidy toolkit a není co řešit.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #9 kdy: 19 Září 2008, 15:50:37 »
Proto radši píšu zdrojáky sám, než abych je nechal generovat. I když je pravda, že takové IDE ala C++Builder by pro QT bylo bombastický. Ještě k tomu nějakej Tidy toolkit a není co řešit.
Tak tak... víš co na co psát něco co se pořád opakuje... proto jsem vytvořil ten prográmek... doufám, že ti třeba ušetří spoustu času a dalším co si ho stáhnou. I když doufám, že něco takovýho zabudujou přímo do IDE.

Pavel Půlpán

« Odpověď #10 kdy: 19 Září 2008, 16:58:41 »
Možná bych měl nápad na jednu takovou fičurku... což takhle to rozšířit o checkbutton, který by určoval, zda sestavovat program nebo ne. Jak sám říkáš, zdrojáky se dají importovat do stávajícího projektu, kompilace je potom teda zbytečná.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #11 kdy: 19 Září 2008, 17:07:03 »
Možná bych měl nápad na jednu takovou fičurku... což takhle to rozšířit o checkbutton, který by určoval, zda sestavovat program nebo ne. Jak sám říkáš, zdrojáky se dají importovat do stávajícího projektu, kompilace je potom teda zbytečná.
Jj to není špatnej nápad tam dát checkbox. Zahrnu to do nějaký další aktualizace. Chtěl bych to teď malinko předělat a přidat možnost jen uprávy stávajícího designu. Momentální verze ti přepíše všechny generovaný soubory pokažký.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.