Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wine - opožděný zvuk  (Přečteno 3253 krát)

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
wine - opožděný zvuk
« kdy: 15 Září 2008, 15:48:45 »
potřeboval bych poradit jak vyřešit problém s opožděným zvukem ve wine. Ve hrách mam o chlup posunutý zvuk a je to celkem nepříjemný, tak prosím poraďte co s tím.

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: wine - opožděný zvuk
« Odpověď #1 kdy: 15 Září 2008, 19:10:11 »
Tak nám něco povězte o svém nastavení zvuku ve wine (Aplikace → Wine → Konfigurace nebo příkaz wine-cfg, karta zvuk)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
« Odpověď #2 kdy: 16 Září 2008, 11:10:26 »
Ovladac Esound,  plna hardwarova akcelerace,  vzorkovaci frekvence 48khz pocetbitu na vzorek 8, bez emulace zarizeni

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 16 Září 2008, 21:11:17 »
Jo... Ještě co používáte za zvuk v ubuntu - pulseaudio?
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
« Odpověď #4 kdy: 17 Září 2008, 16:45:07 »
jj pulseaudio

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 17 Září 2008, 19:26:26 »
Zkuste ve wine změnit na OSS - a spustit přes padsp wine <adresa exe souboru> (možná melu z cesty, ale za pokus nic nedáte ;))
Nebo zkuste změnit ubuntí (případně i ten ve wine) zvuk na alsu, to by taky mohlo pomoct :P

Rotty

• Návštěvník
    • me pokusne stranky
« Odpověď #6 kdy: 17 Září 2008, 20:05:28 »
kdyz sem nastavil ve wine zvuk na oss, tak se mi sekaly ostatni programy (totem), tak sem zkusil nastavit zkuv v ubuntu na alsu a ve wine taky a funguje to, zatim, dik za napad

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.