Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: instalace xubuntu a následné sezknutí při logu  (Přečteno 1727 krát)

dj koli

• Návštěvník
instalace xubuntu a následné sezknutí při logu
« kdy: 15 Září 2008, 22:58:27 »
ahoj instaloval jsem xubuntu 8.04 ve win a chtělo to restart to jsem udělal zvolil jsem xubuntu a pak mi tak pul minuty jezlilo logo v liště ..... až se nakonec seklo a tak munutu nic nedělalo co podle vás mám dělat díky

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: instalace xubuntu a následné sezknutí při logu
« Odpověď #1 kdy: 16 Září 2008, 00:13:49 »
zkusil bych pustit xubuntu v recovery modu, pokud stejnak nenaběhne, tak asi z windows upravit /etc/grub/menu.lst (doufám, že to tak funguje i při instalaci pomocí wubi), a po zazálohování tam u xubuntu smazat některé parametry spouštění, aby se spustilo "upovídaně" - a vy mohl zachytit chybu, která nastala... Nemůžu si vzpomenout, jaké volby - je to tady mnohokrát a pravděpodobně i na wiki, tak se to pokuste najít ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

dj koli

• Návštěvník
Re: instalace xubuntu a následné sezknutí při logu
« Odpověď #2 kdy: 16 Září 2008, 08:50:55 »
ahoj no nakonec jsem se v tom vrtal dál a znovu jsem vložil cd po startu do mechaniky a zvolil jsem zaves systém jenže po tom logu mi přec celou obrazovku začlo jakési počítáníí o asi 10 desetiných čárkách a po celé obrazovce tam nabýhaly jaké si texty ...... ani se to nedalo přečíst jak to bylo rychly

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.