Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Warcraft 3 - rozostreny obraz  (Přečteno 2172 krát)

GeorgeLD

• Host
Warcraft 3 - rozostreny obraz
« kdy: 18 Září 2008, 20:49:33 »
Hezky den preji.
Podle navodu na ubuntu wiki jsem bez problemu rozjel Warcraft 3. Jede mi vse v poradku, hra se neseka. Mam nootebook Acer s graf. kartou ATI 2400. Problem je tedz v tom, ze pri spusteni hry je obraz ponekud rozostreny. Neni to malym rozlisenim, to jsem si nastavil na 1200x800. Kdyz se spousti Custom game, pri nacitani mapy je tam vzdy nejaky obrazek - ten je krasne ostry a neni s tim problem. Primo ve hre uz je to ale trochu rozostrene - tezko to muzu popsat, ale je to neprijemne pro oci. Jako kdybych mel neco pustene na nekvalitnim monitoru. Ve win xp je to v poradku. Je tento problem mozne nejak vyresit?
pzn.: vsiml jsem si, ze kamarad ktery pres wine take hraval warcraft 3 mel obraz rozmazany stejne tak - ma graf. kartu  GeForce
pzn2: zkousel jsem take hru Nexuiz primo pro Lin a obraz je v poradku
Dekuji

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Re: Warcraft 3 - rozostreny obraz
« Odpověď #1 kdy: 20 Září 2008, 11:31:09 »
Já mám v notebooku grafiku Quadro NVS 140M a ničeho podobného jsem si u W3 nevšiml.
Kubuntu forever :-)

GeorgeLD

• Host
« Odpověď #2 kdy: 04 Října 2008, 01:30:47 »
Je to zvlastni, ale kdyz poto co jsem si zvykl na warcraft pod linuxem, pote co jsem ho pustil ve windows, zdal se mi opet rozazany. Nejspise to zpusobuji rozdily mezi vykreslovanim? :)

mikigroup

• Návštěvník
  • Správné slovo je někdy víc než kouzlo
« Odpověď #3 kdy: 27 Října 2008, 12:13:01 »
Rozdíl je, že ve Win se vykresluje pomocí directx a v Ubuntu pod openGL. Jde to poznat :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.