Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nejde zvuk ve wine  (Přečteno 2666 krát)

Olpraim

• Návštěvník
nejde zvuk ve wine
« kdy: 04 Října 2008, 12:35:29 »
Tak jsem si chtěl zahrát nějákou hru přes wine a zjistil jsem ze mi nejde zvuk...tk jsem si pohral s nastavením wine a ať jsem prokominoval jakýkoliv nastavení s jakýmkoliv tak vždycky napíše "Audio test failed"... Tak jsem hledla na foru a našel jsem zmínku že by to mohlo bejt přímo v ubuntu problem... Tak jsem sel do nastaveni zvuku. Všechno funguje jen Sound capture ne... Vyzkousel jsem opět všechny nastavení a ani jedno nefunguje ale pochybuju že tohle má s wine něco společnýho... Poraďte prosím   :'(

JohnyN

• Host
Re: nejde zvuk ve wine
« Odpověď #1 kdy: 04 Října 2008, 12:40:25 »
Zdravím, nemali ste súčasne z hrou pustený aj Rhythmbox/Totem/Exaile atď.? Príp. Firefox s otvoreným flashom? Skúste si v Správcovi systému killnúť proces pulseaudio a v systém - predvoľby - zvuk nastavte všade ALSU. Potom skúste hru spustiť ešte raz.

Olpraim

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Října 2008, 13:16:06 »
Díky moc, funguje to. Jen mám problém v GTA :SA... Nevím jestli to můžu řešit v otmhle tématu ale snad to nebude moc OT. Nezobrazujou se mi postavy...auta vlaky jo ale postavy ne je videt jen stin a to i u me a clkem se hra seká...

JohnyN

• Host
« Odpověď #3 kdy: 04 Října 2008, 13:33:45 »
S týmto veľmi neporadím, na koľko som GTA: SA nikdy nevidel  :D
Niečo o nastavení wine pre GTA: SA je aj v databáze wine >> http://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=version&iId=3780

Olpraim

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 04 Října 2008, 17:34:10 »
Supr díky... :) Jen škoda že se to trochu seká... Ae to je tm že mám ati... Mno na windowsech to nejde vubec... ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.