Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: HP DV6134 a multimedialne tlacitka+UBUNTU cez WUBI  (Přečteno 2197 krát)

Deather

• Návštěvník
HP DV6134 a multimedialne tlacitka+UBUNTU cez WUBI
« kdy: 07 Října 2008, 22:11:11 »
Zdravim,
nainstaloval som UBUNTU 8.04 cez Wubi an svoj datovy disk..Disk mam rozdeleny na SYSTEM a DATA..SYSTEM je win Xp a v datach mam prave ten ubuntu cez Wubi.Vsetko funguje ako ma,len neviem ako mam rozchodit tie multimedialne tlacitka (QUICK LAUNCH BUTTONS). Ked si ich nastavim v systemovych Klavesovych skratkach,tak idu..No v Amarok,alebo v inom programe nereaguju..Tak sa pytam,je mozne ze je to tym,ze mam to Ubuntu nainstalovane prave cez Wubi??
« Poslední změna: 08 Října 2008, 12:40:24 od Deather »

matesqo

• Návštěvník
Re: HP DV6134 a multimedialne tlacitka+UBUNTU cez WUBI
« Odpověď #1 kdy: 09 Října 2008, 18:27:31 »
Ahoj,cez amarok ti to ani nepojde  lebo v Ubuntu je Gnome a amarok je program pre KDE,teda Kubuntu.Ak chceš aby ti išlo napr prepinanie pesničiek tak si v tych klavesovych skratkach tie tlačitka.Proste na default tam maš nejaky kod.Ked das ale zmeniť a stlačiš to tlačitko tak ti tam da iny kod potom ti už pojde v každom programe.V audacious treba doinštalovať extra plugins a povoliť Gnome shortcuts :) Mam HP Pavilion DV 6720 :)

btw : ide ti wifi led?

Deather

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Října 2008, 09:15:37 »
Ahoj,cez amarok ti to ani nepojde  lebo v Ubuntu je Gnome a amarok je program pre KDE,teda Kubuntu.Ak chceš aby ti išlo napr prepinanie pesničiek tak si v tych klavesovych skratkach tie tlačitka.Proste na default tam maš nejaky kod.Ked das ale zmeniť a stlačiš to tlačitko tak ti tam da iny kod potom ti už pojde v každom programe.V audacious treba doinštalovať extra plugins a povoliť Gnome shortcuts :) Mam HP Pavilion DV 6720 :)

btw : ide ti wifi led?

Super dikess toto som chcel vediet...Aj som to skumal,a je topravda..Amarok je KDE a v GNOME mi to fungovalo..Takze je to pravda..
Co sa tyka tej wifi LEDky,tak svieti mi na oranzovo,aj ked prepinam..Asi to nejde spravit,hejze??Ono to je iba detail..A ako si spokojny s ubuntu??Pocuj,a ako si nasiel tie extra plugins pre Audacious??Kde a ako ich mam hladat??
« Poslední změna: 11 Října 2008, 15:32:59 od Deather »

matesqo

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 09 Prosince 2008, 14:50:24 »
No ten extra plugin musis nainstalovať cez spravcu balikov,nasledne v audacious povoliť gnome shortcuts.S ubuntu som spokojny vadi mi len ta wifi dioda ono kamarat ma tiež tento typ Hpčka pavilion ale on ma wifi broadcom a jemu ta LED sakra sieti.Trošku mi to vadi :(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.