Nazdar, mám podobný problém: Brasero ani Nautilův Tvůrce CD/DVD mi neumožňují "neuzavírat disk, aby bylo možno později přidat další soubory". Vždy, když chci tuto volbu zaškrtnout, je "vyšedivělá". Přitom jistě médium nepřeplňuji. Je to Verbatim DVD-R 4,7GB, 16x (ačkoli mi Brasero říká, že je 4.4 GB). Moje vypalovačka však již někdy "připalovala"...
Přidávám výpis z terminálu při pokusu o vypálení několika málo souborů. Resp. jsem se jen dostal do fáze zaškrtávání oné inkriminované volby.
ender@ender-laptop:~$ brasero &
[1] 13882
ender@ender-laptop:~$
(brasero:13882): GLib-GObject-CRITICAL **: g_object_unref: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
(brasero:13882): GLib-GObject-CRITICAL **: g_object_unref: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
(brasero:13882): Gtk-CRITICAL **: gtk_tree_view_drag_begin: assertion `path != NULL' failed
[1]+ Done brasero
ender@ender-laptop:~$
Je možné, že by médium připalování neumožňovalo? Nebo něco jiného? Vůbec to nechápu.
Díky za každou radu
EDIT: Pravděpodobně jde o problém novější verze Brasera, takže uživatelé té z repozitářu by s tímto mít problém neměli. Nainstaloval jsem zpátky starší verzi a zaškrtnout to šlo.