Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: VLC - jak ho rozchodit  (Přečteno 1548 krát)

Luke

• Aktivní člen
  • *
VLC - jak ho rozchodit
« kdy: 13 Srpna 2006, 00:04:07 »
Zdravim...gxine mi stale co 5 sekund blikne, co s tim nikdo nevi, takze chci zkusit VLC...nainstaloval jsem ho klasicky ze zdroju (rep.)...vsude ctu ze po nainstalovani vse chodi v pohode, ale ne tak u me...tak napr. strcim do mechaniky dvd - mplayer ho prehraje bez menu v pohode, gxine ho prehraje blikave s menu...ve VLC dam uplne vlevo nahore (co to tam je? "Soubor"?) a potom prehrat disk...dale zaskrtnu dvd (s menu) ...(pripadne jsem zkousel zaskrtnout chapter 1 - nepomohlo) a a dam prehrat (nebo nejake to potvrzovaci tlacitko vlevo dole, nevim uz jak se jmenuje)...vysledek je, ze v celem vlc vpravo dole problikne neco jako dvd:// (??), rychle to zmizi a to je vsechno...vubec mi to neprehrava...budu povdecen za jakoukoliv radu
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

nikola

• Stálý člen
  • **
    • http://home.tiscali.cz/nikola
VLC - jak ho rozchodit
« Odpověď #1 kdy: 13 Srpna 2006, 08:56:52 »
Zkus vypsat do řádku nahoře cestu k disku (např. /media/cdrom1, nebo /dev/hdb)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.