Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: TV karta Pinnacle PCTV 310i - kompozit. vstup  (Přečteno 1761 krát)

Michal Kundrát

• Aktivní člen
  • *
  • Jawa Stadion S11 1958
TV karta Pinnacle PCTV 310i - kompozit. vstup
« kdy: 19 Října 2008, 17:29:39 »
Teda ten typ nevim úplně jistě, ale porovnával jsem svoji kartu s tou na abclinuxu.cz http://www.abclinuxu.cz/hardware/pridavne-karty/televizni-karty/dvb-t/pci/pinnacle-pctv-310i a všechno vypadá úplně stejně. No projistotu jak zjistim ten typ?

Problém: Když zapojim anténu do PC, tak mi analog. TV nenaladí moc dobře (v TV jen nepatrně zrní obraz, ale v PC buď zrní kanál z tak 40%, nebo ho to vůbec nenajde - spouštim přes návod na ROOT.cz http://www.root.cz/clanky/mplayer-a-mencoder-koukame-na-televizi/ ). Jinak digitál jel v pohodě (v jednu chvíli byl signál, ale pak to zničehonic utichlo - hold machři si hrajou s vysílačem). Digitál ladim přes Kaffeine, analog přes ten návod na rootu. Jde ale o to, že karta má vstup a absolutně netušim, jak se na něj ,,připojit'' nějakým programem a zobrazit z něj obraz. Konkrétně teď mě napadlo napojit tam Scart výstup z TV (TV už je stará a přes obraz lítají čáry - ale signál naladí dobře, jen ho neumí zobrazit!) = měl bych obraz s dobrou kvalitou z TV a ten by šel přes Scart na monitor. Není to nejlepší řešení, ale bydlím v místech, kde mi obraz v PC zrní a v TV jde poměrně dobře...a digitální TV tady nejde. Ale ptám se i kůli jiným zdrojům - jak zobrazit obraz ze vstupu na mojí TV kartě?

Stačí mi jen zobrazování, ne záznam.
CPU AMD Athlon 64, 1.5GB RAM, nVidia GeForce 7600GS 256MB, přepěťovka Belkin SurgeMaster, repro Genius 5.1 150W, monitor Avidav 1280x1024, Epson LQ-1050 [UBUNTU x64] + IBM PC 300GL - 200MHz, 64MB RAM, 40GB HDD [DEBIAN 5.0.3 -486]

mrstevo

• Aktivní člen
  • *
Re: TV karta Pinnacle PCTV 310i - kompozit. vstup
« Odpověď #1 kdy: 20 Října 2008, 18:05:11 »
Tv pozeram cez tvtime a vstup na karte prepinam v menu -klik prave tlač/input configuration/change video source
television
composite1
s-video

YOU SHOULD NEVER GET MORE THAN YOU GIVE

Intel Core 2 Duo 2 GHz, 3GiB ram, 160GB SATA2, NVIDIA 8400GS 512MiB  DDR2, Saa7134 TV card Ubuntu 9.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.