Dobrý den, nevíte někdo jak se starat o květinu ?
Dobrý den, nevíte někdo jak se starat o květinu ? myslím tu miniaplikaci z screenslets?mm jí asi týden na ploše a pořád nevyklíčila a to jí občas zaleju:-D
Citace: oyankee 22 Října 2008, 11:44:58Nevíte někdo, jak se mám starat o psa? Pořád tak divně polehává a prdí. Asi jsem mu dal moc konzervy. Když se ho zeptam "cat pes-gastro-state" , vyhodí na mě vždycky obsah svého ústrojí.rad by som vedel aka aplikacia je nato aby som sa mohol starat o psa fakt diky ak mi posles daake info je to pre moju priatelku to by sa mi hodilo take mensie prekvapko
Nevíte někdo, jak se mám starat o psa? Pořád tak divně polehává a prdí. Asi jsem mu dal moc konzervy. Když se ho zeptam "cat pes-gastro-state" , vyhodí na mě vždycky obsah svého ústrojí.
me vyklicila nekdy kdysi davno.. sice sem nevedel jak ji zalevat, ale ja si pohral v jednom souboru
# hidden optionsstate = 0 # the current state of the flower (0-8)avail_water = 0 # the amount of water the plant has availabledays_wet = 0 # "days" the flower has been too wetdays_dry = 0 # "days" the flower has been too dryage = 0 # age of the flower in "days"