Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zvuk nejde na Ubuntu a zaroven na virtualne spustenejch Woknech  (Přečteno 1546 krát)

Linus

• Návštěvník
Ahoj, nevi pls nekdo, jak udelat, aby mi sel zvuk jak na vurtualnich wonkech (na virtual machine ware) tak i na ubuntu? Predem dekuju za odpoved.
« Poslední změna: 28 Října 2008, 00:41:17 od Linus »

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Zvuk nejde na Ubuntu a zaroven na virtualne spustenejch Woknech
« Odpověď #1 kdy: 28 Října 2008, 11:41:19 »
Co takhle pár informací, nebylo by?
1)je povolen a správně nastaven zvuk v nastavení Virtualboxu?
2)přes co přehráváte zvuk - pulseaudio, alsa, ...? (Systém → Nastavení → Zvuk)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Linus

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Října 2008, 15:32:50 »
Prehravam pres pulseaudio (menil jsem to protoze mi nesel prehravat zaroven youtube a treba mp3). Jinak s timhle jsem noob. Ve Virtual machine ware jsem nasel jen automaticky/manualni vyber zvukovky (mam automaticky) a jestli se ma pripojit pri zapnuti (mam zaskrtnuto).

JohnyN

• Host
« Odpověď #3 kdy: 28 Října 2008, 17:23:19 »
Zdravím, na vine bude pravdepodobne práve pulse audio, ktoré má s týmto problémy, skúste môj návod na ALSU: http://noskonotes.blogspot.com/2008/10/ubuntu-problmy-s-pulseaudio-serverom-od.html

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #4 kdy: 28 Října 2008, 18:45:31 »
@hoffmann,  Ján Nosko, 3m9d) .. uff .. hosi, ja vim ze chcete poradit ..ale .. kdybyste alespon mluvili o tom samem .. to je jak u blbejch ..

@Linus) hmm. takovy hezky nick a kluk ani pouzit gugl .. taky jsem to resil ;) .. zabralo mi to celkem asi 10 minut ..

1) nainstaluj si balik paprefs
2) pust si paprefs a zaskrtni tam na 3. zalozce simultaneous output ..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.