Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz default  (Přečteno 4287 krát)

richard

• Aktivní člen
  • *
Compiz default
« kdy: 29 Října 2008, 00:50:34 »
Tak jsem si ten compiz pěkně rozšteloval. Lze se vrátit k nějakému default nastavení.

nettezzaumana

• Host
Re: Compiz default
« Odpověď #1 kdy: 29 Října 2008, 00:58:45 »
Tak jsem si ten compiz pěkně rozšteloval. Lze se vrátit k nějakému default nastavení.
.. jiste, smazanim `~/.compiz` nebo jak se ta slozka jmenuje ..

richard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 29 Října 2008, 01:13:26 »
Tak jsem smazal adresář /home/richard/.compiz a chová se to stejně blbě jako před tím

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #3 kdy: 29 Října 2008, 01:22:03 »
jak jsi ho smazal?

richard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 29 Října 2008, 01:23:08 »
V nautilu

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #5 kdy: 29 Října 2008, 01:38:08 »
tak ho smaz lip !! u me je to v /home/nettezzaumana/.config/compiz .. kdyz to smazu, tak se nastaveni vytvori znova s defaultnima hodnotama

richard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 29 Října 2008, 01:50:37 »
Dík už to funguje když jsem chtěl vysypat koš jedna složka zůstala při volbě odstranit z koše hlási chyba přiodstraňování z koše a jméno souboru.

bjuty

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 11 Listopadu 2008, 20:35:47 »
také jsem si Compiz roz.... a potřebuji defalut, ale v grafickém rozhraní již nic nepřečtu. Je tam jen jakýsi "šum", jako španý grafický ovladač.
Lze provést "reset" nastavení před samotným přihlášením? Z příkazové řádky?
UBUNTU 14.04 LTS

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
« Odpověď #8 kdy: 11 Listopadu 2008, 20:49:34 »
před přihlášením asi ne, ale v textovém režimu příkazem "rm -r /home/USERNAME/.config/compiz"

bjuty

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 11 Listopadu 2008, 21:18:55 »
tak to nepomohlo, základní obrazovka je ok až do chvíle, než chci otevřít jakékoli menu. Pak se to graficky sesype.
UBUNTU 14.04 LTS

bjuty

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 12 Listopadu 2008, 00:46:05 »
vyřešeno přes nově založeného uživatele.
UBUNTU 14.04 LTS

Marcel 'Maky' Šuška

• Stálý člen
  • **
  • Kdo si hraje s Ubuntu, nezlobí.
« Odpověď #11 kdy: 19 Listopadu 2008, 07:47:46 »
Proč to děláte tak složitě. Stačí si otevřít managera, urřitoou záložku. Na levé straně je štěteček. Kliknutím na něj se dají hodnoty do původního stavu.

richard

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #12 kdy: 21 Listopadu 2008, 08:35:01 »
Paráda jestě jedna rada. Když se to moc rozhejbe, tak to nejde ani ovládat. V tom případě stačí přepnout window manager na metacity, provést změny a pak zpátky přepnout na Compiz.

bjuty

• Návštěvník
« Odpověď #13 kdy: 25 Listopadu 2008, 11:38:12 »
Proč to děláte tak složitě. Stačí si otevřít managera, urřitoou záložku. Na levé straně je štěteček. Kliknutím na něj se dají hodnoty do původního stavu.

Dobré, ale bohužel nereálné v mém případě. Když nelze nic přečíst a ani rozeznat, těžko se hledá a přepíná. Vše se při pohybu myší nebo stisku klávesy graficky rozmazalo jako třeba při změně frekvence na CTR monitoru. A už to tak zůstalo. Pouhým odhadem umístnění rolety menu a pokusy se dalo vše ukončit a nebo restartovat. Stejné to bylo i u hosta. Pomohl start v terminálu a vytvoření nového uživatele s právy root. Na toho jsem se pak přihlásil v pohodě a provedl změny v nastavení compizu a pak vše už makalo OK. Jednalo se asi jen o momentální chybu, protože se steným nastavení to již bez problému běhá. Asi se při inicializaci nového nastavení vloudila chybka. Vše mám nastavené stejně jako těsně před tím, neš došlo k problémům. Žádný ovladač jsem neměnil ani před, ani po.
UBUNTU 14.04 LTS

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.