hmm, tak první dojmy jsou docela zoufalé...
první dojem je výrazné zklamání..
- první cd se mi asi divně vypálilo (dlouho to z něho četlo, bylo pomalé atd. a nepodařilo se z něj nainstalovat. Chyby na něm nebyly), druhé cd už najelo v pohodě, ale v livecd to dělalo nějaké brykule a padaly aplikace, mno nevím, nevím...
- logovací obrázek nic moc (starý byl lepší, nebo to je jen zvyk), ale co mě dostalo bylo po nalogování šedivé lišty a aplikace s klasickým hnědým proužkem...
ad1) jsem měl evidentně ve starém systému nastavenou nějakou béžovo-oranžovější, mnohem lepší, hřejivější barvu a tak to byla docela rána
ad2) to vypadá děsně. Kozorožec je takovej vybledlejší a na obrázku vypadal líp než co je na pozadí (ale mam notebook s lcd, tak to asi zkresluje, třeba vypadá na normálním pc lépe) //když se kouknu pod úhlem, tak je sytější a jde to..
ad3) kde je ten lehce upravenej starej look? Lehce průhledné panely? co to? Hlavně ta průhlednost panelů mě zaráží.. to si to mam jako dělat sám?
- dle prvního příspěvku jsem zkoušel fn a nastavit zvuk. Normálně mi to ve starších verzích fungovalo bez problémů. Už to ale nikdy nebudu zkoušet. Zvuk se začal posouvat samovolně, přestala psát klávesnice, nefungovalo pravé myšítko a žádné nabídky. dost zajímavé... dost děsivé
Jedno plus po prvních pár minutách tu je, zdá se mi trochu rychlejší nabíhání aplikací a tak vůbec, ale je pravda, že to je čistej systém a nejsou tu žádní demoni (apache, mysql apod.) běžící na pozadí