Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pomoc... nejde mi z lišty zpustit složky ..mám ibex  (Přečteno 2284 krát)

amour

• Aktivní člen
  • *
Pomoc... nejde mi z lišty zpustit složky ..mám ibex
« kdy: 31 Října 2008, 12:05:39 »
Když si dám na lištu nějaké složky nejdou mě spustit nebo se spustí třeba totem..vždycky to šlo...co s tím??

oyankee

• Host
Re: Pomoc... nejde mi z lišty zpustit složky ..mám ibex
« Odpověď #1 kdy: 31 Října 2008, 12:18:20 »
Cože?Nerozumím vůbec ničemu. Musíte to prostě podrobně popsat. Nikdo na Váš monitor nevidí.Složkami myslíte spouštěče? "nebo se spustí třeba totem" - jak "třeba"? Tak tam dejte alespoň čárky, ať se ty věty dají pochopit. ;)
A zpustit? To je co za slovo? Já taky nejsem zrovna zastánce striktního pravopisu, ale hold to má nějaký účel, abychom se pochopili.

luisah

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 31 Října 2008, 13:07:29 »
Když si dám na lištu nějaké složky nejdou mě spustit nebo se spustí třeba totem..vždycky to šlo...co s tím??
Myslím, že vím co amour myslí, stalo se mi, že když jsem spustil domovskou složku, zobrazilo se okno s nabídkou spuštění Phatch.
Vyřešil jsem to pročištěním skrytých souborů. Nejsem si jistej kterýho, ale pročišťoval jsem .local, .config, .gnome, .gnome2 a .gconf

EDIT: prováděl jsem upgrade z 8.04

amour

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 31 Října 2008, 15:49:39 »
No jsem zděšenej..klepl jsem na domovskou složku a zpustilo se vlc a nebo domovská složka nešla vůbec....nejdřív jsem upgratoval herona na ibexe a to začalo a pak ibex na čisto ..pokračovalo...fakt nevím ..vrátil jsem se k heronovi

oyankee

• Host
« Odpověď #4 kdy: 31 Října 2008, 16:32:08 »
Mohu se zeptat, co je ve vlastnostech te slozky na panelu v kolonce umisteni?Nebo, co v tech vlastnostech vlastne je?

Petr73

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 31 Října 2008, 21:06:07 »
Po podle mého názoru úspěšném přechodu (nepozoroval jsem nic rušivého) na úroveň 8.10 jsem zkusil kliknout na Místa na horní liště. K mému překvapení se objevilo  Elisa Open Medium Center. Po jeho zrušení klávesou Esc při novém pokusu o otevření domovského adresáře se objevila na ploše zmenšenina domovské stránky Elisy. Ta nereagovala vůbec na nic, kryla okna pod ním a zmizela až po restartu. Po novém kliknutí na Místa se stránka Elisy objevila znovu. Po odinstalování Elisy složka Místa nereagovala na nic. Po opětovné instalaci Elisy se objevilo chybové hlášení od VLC, že v Dokumentech se nachází soubory s rozšířením .odt a .doc. (Zůstaly po používání Win a já jsem v nich pokračoval i nadále bez jakýchkoliv problémů). Dále bylo vytýkáno umístění balíku ovladačů pro videokameru bez jakéhokoliv použití. Chyby byly uvedeny VLC. Zmenšená stránka Elisy se objevila znovu a vše se opakovalo. Jako řešení chci znovu nainstalovat II z live DVD a k tomu připojit obsah, zálohovaný bezprostředně před aktualizací. Nebo poradí mi někdo nějaký jiný, lepší postup k odstranění tohoto problému?  Za každý námět předem děkuji. Zkoušel jsem to najít na netu, žádné řešení jsem však nenašel.

zdelen

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 31 Října 2008, 21:30:00 »
Mám také tento problém a nějaké další. Po přechodu na 8.10, který proběhl bez problému nyní:
1..Nabídka místa a domovská složka: Nelze otevřít "zdenek"Typ archivu není podporován. Když spustím přes proklikání tento počítač-systém souborů-home-zdenek tak se otevře bez problémů.
Stejně se chová nabídka : Místa-dokumenty, obrázky,videa
Ostatní se pokouším odstranit. S tímto si nevím rady.

amour

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #7 kdy: 01 Listopadu 2008, 12:01:28 »
Ano to je přesně ..ono..bylo by dobré najít řešení...kvuli tomu ,že nejde otevřít domovská stránka a složky na panelu jsem se vrátil k heronu!!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.