Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution v 8.10 - spadne při přepnutí na kalendář  (Přečteno 1841 krát)

ja_ran

• Návštěvník
Evolution v 8.10 - spadne při přepnutí na kalendář
« kdy: 01 Listopadu 2008, 11:26:26 »
Udělal jsem čistou instalaci Ubuntu 8.10.
Evolution při přepnutí na kartu kalendáře spadne, resp. se na kalendář přepne, ale okamžitě se celé Evolution ukončí (okno se zavře). Ostatní funguje korektně - kontakty, pošta, úkoly i poznámky.
« Poslední změna: 01 Listopadu 2008, 12:11:35 od ja_ran »

matezz

• Aktivní člen
  • *
Re: Evolution v 8.10 - spadne při přepnutí na kalendář
« Odpověď #1 kdy: 24 Listopadu 2008, 11:09:21 »
Mam uplne stejnej problem. Evolution lze spustit z konzole, pak je mozne prepnout na kalendar. Ale stejne je nejak nestabilni. Problemy se casove shoduji s odinstalaci beagle, ale asi to s tim nema co delat.
FS amilo V3405 T5500

matezz

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 25 Listopadu 2008, 16:40:13 »
vyreseno. zpusobuje to assistive technologies - orca. Je treba ji vypnout: system, preferences, assistive technologies ( viz http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=964389&highlight=evolution+Segmentation+fault ).

FS amilo V3405 T5500

Ender Wiggin

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 02 Března 2009, 10:05:44 »
vyreseno. zpusobuje to assistive technologies - orca. Je treba ji vypnout: system, preferences, assistive technologies ( viz http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=964389&highlight=evolution+Segmentation+fault ).
To není řešení. CO když orcu někdo potřebuje :D
Mě Evoluce zase v kalendáři blbě zobrazuje události (v seznamu). Kliknu na "Aktivní ... " a zobrazí se mi všechny. Kliknu podruhé, nevidím žádnou. Pak klikám jak zběsilý a události se různě (ale fakt náhodně!) zobrazují a zase mizí až nakonec evoluce spadne. Je to nepříjemné.
Xubuntu 12.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.