Od upgradování na novou verzi mám spíš problémy než radost..grafika po instalování ze správce nesvobodých ovladačů je neskutečně pomalá a bojím se použít ovladač z nvidia.com, abych nedopadljak doma s atinou = x server již nenaběhl. V Krusaderu když na něco kliknu nebo a tam udělám cokoliv, tak to má tak sekundu prodlevu, takže práce hrozná..a vrchol všeho je líná cdromka..ať vypaluju jakoukoliv navolenou rychlostí, vždy vypaluje jen 2x. Pomalost se projevuje i při kopírování, jedno blbé dvd kopíruju na hdd asi 15minut..nehledě na to, že když pracuje cdrom a něco mám v systému dělat, tak se pracovat prostě nedá..systém se zahltí a na všechno jsou tak sekundové prodlevy..v 8.04 vše bez problémů. Nesetkal se s tím někdo?
ps: systém je pomalý pouze v případě, kdy pracuje cdrom..jinak je to ok. Kromě teda toho krusaderu, ten je zpomalený taky. A grafika..no..Geforce 6600 sice není žádná sláva, ale 150fps a to ještě ztěžka je taky dost málo. To je určitě ovladačema, s tím si pohraju pak, hlavní je pro mě práce v krusaderu a rychlost cdromky