Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wicd  (Přečteno 1344 krát)

noodles222

• Návštěvník
Wicd
« kdy: 05 Listopadu 2008, 18:47:09 »
ok, tak som sa rozhodol po neuspesnych pripojeniach atd atd atd nainstalovat Wicd... slape to v pohode, pripojim sa a vsetko okolo len ked chcem restartovat PC tak sa mi neda restartovat!!! pc caka a nerestaruje sa...............pouzivam novy ubuntu 8.10, realtek 8187B, Wicd stiahnuty vo forme .deb package z oficialneho zdroja..
« Poslední změna: 05 Listopadu 2008, 18:56:41 od noodles222 »

premet

• Host
Re: Wicd
« Odpověď #1 kdy: 05 Listopadu 2008, 19:09:44 »
Tak si zkus vypnout Splash a mrkni u čeho se to zasekne, nebo se přitom zkus přepnout přes ctrl + alt + F1.

noodles222

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 05 Listopadu 2008, 21:03:37 »
Ok, takze, splash vypnut neviem, pogooglim a uvidime, ale, dam restart, nabehne splash s tym oranzovym pasikom ktory sa na chvilu takmer v polovici zasekne, potom cely zmizne a jedine co vidno je vlavo hore blikajuci kurzor, nic vic, mozem kludne pisat po klavesnici vsetko sa zobrazuje, inak cierna obrazovka... ked dam ctrl alt F1 tak vybehne poziadavka na moj login  a  ked pockam cca 10sec napise aspci exiting... potom sa comp normalne restartuje

taktiez, ked pocas tej poziadavky na login vypnem wifi pomocou tlacidla na notebooku napise nejaku usb error 23456 a par dalsich cisel k tomu.. fakt uz neviem, network manager klasicky mi robil zasa problem v tom, ze ked som dal restart a dal sa do visty tak vo viste mi neslo wifi, musel som vypnut uplne comp.... neviem, na opensuse mi nic podobne nerobilo v 2.6.27 kerneli v beta verzii, tesil som sa ze podpora pre 8187 bude uz v interpide uplne v poho ale asi to tak nebude

OK, tak som prisiel na to ako vypnut splash, zasekne sa to na Shutting down ALSA..... Shuting down Wicd prebehne v pohode, pise OK
« Poslední změna: 05 Listopadu 2008, 21:19:28 od noodles222 »

Tukancheez

• Návštěvník
    • Dj Tukancheez
« Odpověď #3 kdy: 06 Listopadu 2008, 10:00:10 »
Dej potom info jak jsi s tím postoupil.

Četl jsem o tomto řešení též, ale zatím se k němu nedostal.

Mám podobný problém s touto wifi kartou, akorát, že se připojím normálně, problém je ale se sílou přijímaného signálu.

Funguji 100% pouze pár metrů od routeru. Jinak ani ťuk.  :(

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.