Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: DVD-RW spatne pripojena + necte UDF  (Přečteno 2128 krát)

CyberDeath

• Aktivní člen
  • *
DVD-RW spatne pripojena + necte UDF
« kdy: 17 Srpna 2006, 17:49:58 »
Mam maly problem mam dve DVD+-RW (NEC 3520a ktera jiz nevypaluje ale dobre cte + LG H10A) ale mam problem ubuntu mi pripojil toho NEC jako DVDrecorder a tu LG H10A jako cdrom0 (vypalovat pres ni jde ale..) ta LG mi nechce precist zadne UDF DVD (ve windows to precte normalne a ten NEC ho v linuxu taky precte normalne) rikal sem si ze to jen prehodim v fstab jenze v fstab zadny dvdrecorder nemam mam tam jen
Kód: [Vybrat]
proc            /proc           proc    defaults        0       0
/dev/hda7       /               ext3    defaults,errors=remount-ro 0       1
/dev/hda8       /media/Files    ext3    defaults        0       2
/dev/hda5       /media/Win_Swap ntfs    defaults,nls=utf8,umask=007,gid=46 0       1
/dev/hda1       /media/Win_Sys  ntfs    defaults,nls=utf8,umask=007,gid=46 0       1
/dev/hda6       none            swap    sw              0       0
/dev/hdd        /media/cdrom0   udf,iso9660 user,noauto     0       0
tet potrebuju poradit jak ty mechaniky nastavit aby se hlasily opacne nez tet a jak donutit tu LG aby cetla UDF predem dik za odpoved
ManjaroBox best linux distribution
Sorry last good ubuntu was 6.06

CyberDeath

• Aktivní člen
  • *
DVD-RW spatne pripojena + necte UDF
« Odpověď #1 kdy: 17 Srpna 2006, 18:54:05 »
jak to prehodit uz sem prisel dopsal sem tam radek pro /dev/hdc/ ale tet uz mi nechce cist UDF disky ani jedna mechanika co stim ??? prosim o pomoc

EDIT:No tak dik za pomoc uz sem to vyresil sam (myslel sem ze to bude slozitejsi) stacilo zmenit udf,iso9660 na auto aby si to poznalo samo o co de doufam ze to nebude spusobovat nejake problemy (presto nechapu proc to ten disk nebralo kdyz tam bylo vepsane udf a po prepsani na auto uz to jede OK) pokud nekdo pride nato proc by to mohlo delat tak sem napiste protoze by me to vcelku zajimalo
ManjaroBox best linux distribution
Sorry last good ubuntu was 6.06

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.