Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: festival - dalsy hlasy  (Přečteno 1518 krát)

mikk

• Návštěvník
festival - dalsy hlasy
« kdy: 09 Listopadu 2008, 02:21:58 »
dobry den :-)

tak jsem tu na foru nasel navod jak zprovoznit festival a udelat si skriptik aby text, ktery oznavim a zmacknu prislusnou klavesovou zkratku, tak aby jej precet.. ale tne skripavej hlas je opravdu hruza - neda se pro festival stahnout nejaka obdobi treba "violky"? :-) - mate s tim nekdo zkusenosti nejake? nic moc se mi nepodarilo vygooglit bohuzel :(
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
Re: festival - dalsy hlasy
« Odpověď #1 kdy: 09 Listopadu 2008, 13:16:37 »
pokud se nepletu, tak v ceske difonove databazi, kterou festival vyuziva, je jen jeden hlas. alespon v CVS je jen tento.

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Listopadu 2008, 14:00:45 »
aj aj, velice neprijemne.. s timto hlasem si pripadam jako v nejakem scifi romanem, kde na me mluvi "synteticky a kovovy hlas" :-)).. nekde tu na foru jsem cetl neco o podobnem nastroji, jmenoval se nejak na O - urcite budete vedet co mam namysli a on mel hlas Violka, nebo tak nejak - myslite si, ze ma stejnou funkcnost jako festival a ze by na nej slo pokutit ten Vas husarsky kousek s tim skriptem, co jste udelal pro festival? :-)
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 09 Listopadu 2008, 14:46:34 »
epos.
« Poslední změna: 09 Listopadu 2008, 16:32:26 od kkaarreell »

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 09 Listopadu 2008, 14:54:19 »
ano, ten jse myslel, ted jsem to zrovna nasel! "Epos 2.4.79" a hlas "violka" :-).. mate s nim zkusenosti?? je dobry? ja nasel jen toto
Kód: [Vybrat]
http://epos.ure.cas.cz/cgi-bin/saye.cgi?lang=czech a docela se mi to zamlouva.. radsi se ale jeste poradim se "Starsimy".. jsem prece jen pouhe vejce

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 09 Listopadu 2008, 16:32:52 »
splacal jsem to ted dost narychlo upravou toho stareho skriptu, snad to bude fungovat
http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29092.msg218986.html#msg218986

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #6 kdy: 09 Listopadu 2008, 16:54:38 »
Jeste ted (do tretice 17:19) jsem ten odkazovany skript trochu upravil, viz poznamka 5. tak jen abyste to neprehledl, pokud jej zrovna zkousite.
« Poslední změna: 09 Listopadu 2008, 17:20:44 od kkaarreell »

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 09 Listopadu 2008, 18:50:39 »
moc dekuji! podivam se na to ale az zitra (necekal jsem takhle rychlou praci) a dam vedet.. kazdopadne jiz nyni dekuji za Vasi pomoc :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.