Zdravím Tuxáky.
Na linux jsem presel pred nedavnem, tudis jsem zacatecnik tuxak, a potreboval bych zjistit verzi uzivatelskeho prostredi KDE. To potrebuji vedet, jak jsem pochopil, k instalaci noveho Temata/Motivu. A s tim bych vlastne potrebvoal pomoct. Nevim, jak zmenit Tema v KDE. Nasel jsem si nástroj pro správu Temat, ktery se jmenuje Theme manager. Problem je v tom, ze kdyz kliknu na install theme, tak to filtruje v tom pruzkumniku, co se objevi, Theme files. Po stahnuti temata na plochu a nasledne rozbaleni, nepomohlo, nebot se to v tom pruzkumniku nezobrazi (kvuli te filtraci). Osobne si mylsim, ze to nebude tak snadne pridat motiv, Mohl by mi nekdo pomoc?
Jinak co se tyce linuxu (moc to sem nepatri, ale nechci zakladat novy thread), tak to je vazne nejlepsi system co jsem zatim videl

nadherne uzivatelske prostredi a mnoho uzitecnych programu.. Akorat bych potreboval tip, jak se zacit orientovat v terminalu a ucit se pracovat v linuxu. Knizka nebo E-book? urcite v tom hraje roli praxe, ale pokud nemam ani zaklady, tezko muzu zacit neco delat. treba me laka takovy SSH apodobne, ale vubec netusim, jak s timto nastrojem zachazet.
Dik za pripadne odpovedi