Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Jak pridat panely?? [vyřešeno]  (Přečteno 1399 krát)

Irokez

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 195
    • Zobrazit profil
Jak pridat panely?? [vyřešeno]
« kdy: 14 Listopad 2008, 14:49:04 »
dobrý den jak se pridaavaji panely  na plochu ???
« Poslední změna: 30 Březen 2009, 03:59:04 od kiklhorn »

pivik

  • Host
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #1 kdy: 14 Listopad 2008, 15:23:10 »
pravý klik na existující panel a zvolit "přidat panel"

Irokez

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 195
    • Zobrazit profil
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #2 kdy: 14 Listopad 2008, 15:36:33 »
omg thx ja su ale slepý divám se na to asi 100000x a nevidim to

Martin Tesárek

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 101
    • Zobrazit profil
    • Muj maly blog o ubuntu
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #3 kdy: 14 Listopad 2008, 15:50:08 »
je to paty (5) radek na polozce pravym tlacitkem jak psal otas na existujicim panelu
AMD X3 8450+ , Nvidia 8600GTS Diamond/512, RAM 2024/800, HDD 120GB Sata1, 320GB Sata2, 500GB Sata2  Ubuntu 9.04

Bernard Williams

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 103
    • Zobrazit profil
    • Santiaco.cz
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #4 kdy: 29 Březen 2009, 18:03:25 »
Zdravím,
zmizely mi všechny panely z plochy a nevím jak je tam přidat. Může mi někdo poradit?
Děkuji, Bernard
ASUS NB F3E, Intel Core 2 Duo T5450, 15.4" WXGA, int. graf. karta Intel GMA X3100, 2GB RAM, HD 250GB.
Debian 5 "Lenny" + Windows 7
 Santiaco.cz | Maturitní tabla

Vojtěch Trefný

  • Zasloužilý Ubunťák
  • Guru
  • *
  • Příspěvků: 9307
  • Don Quijote
    • Zobrazit profil
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #5 kdy: 29 Březen 2009, 18:17:51 »
Zdravím,
zmizely mi všechny panely z plochy a nevím jak je tam přidat. Může mi někdo poradit?
Děkuji, Bernard

No, mizet by neměly, ale zkuste Alt+F2, přes to spustit terminál (gnome-terminal) a tam spustit gnome-panel (pokud se nespustí, hoďte sem chybové hlášky).

Bernard Williams

  • Člen
  • **
  • Příspěvků: 103
    • Zobrazit profil
    • Santiaco.cz
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #6 kdy: 30 Březen 2009, 00:12:56 »
Tak už vím, jak se mi podařilo, že panely zmizely. Odstraňoval jsem aplikace, které nepoužívám - včetně Evolution - a ten vzal s sebou také gnome-panel - jak jsem si toho nemohl všimnout? Každopádně Vám moc děkuji za název té aplikace. Až když jsem do terminálu zadal příkaz gnome-panel a ten mi vrátil hlášku, že příkaz neexistuje, mi to všechno došlo. Ještě drobnost. Jak se konkrétně jmenuje aplikace pro snadné spouštění příkazů spouštěná přes Alt+2? Tu jsem si asi taky odstranil...  :)
ASUS NB F3E, Intel Core 2 Duo T5450, 15.4" WXGA, int. graf. karta Intel GMA X3100, 2GB RAM, HD 250GB.
Debian 5 "Lenny" + Windows 7
 Santiaco.cz | Maturitní tabla

existpierre

  • Host
Re: Jak pridat panely??
« Odpověď #7 kdy: 30 Březen 2009, 00:36:40 »
vypada ze je to sucastou niecoho ineho. Sledoval som monitor systemu ci sa nieco prida ked pusim alt+f2, ale nepridalo, cize je to bud sucastou nejakeho daemona alebo aplikacie.

[EDIT]

System -> Predvolby -> Klavesove Skratky -> Zobrazit Aplikacne dialogove okno pre spustenie programu panelu

nastavit na ALT+F2

ak nepomoze tak si do panela pridaj applet pre rychle spustenie aplikacie
« Poslední změna: 30 Březen 2009, 00:42:38 od eXistPierre »