Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: thems II [vyřešeno]  (Přečteno 2079 krát)

mikk

• Návštěvník
thems II [vyřešeno]
« kdy: 17 Listopadu 2008, 12:03:40 »
dobry den panove :-)

docela se mi libi tne novy vzhled, co ubuntu dostalo. NIC MENE! :) je velice nepkraticky, protoze nektere polozky v nem nejsou skoro videt - krasny priklad jsou nektere polozky v FF (kdyz zobrazuje veci stejne jako thems) a nebo treba spravce compizu..... resili jste to uz nekdo? (odpoved ve styli link na upraveny thems a druhej link na navod jak to zmenit (ten uz neni tak nutnej.. to uz bych zvladl i sam) a jsem stastnej jak blecha :-))))
« Poslední změna: 18 Listopadu 2008, 14:18:59 od Martin 'Želva' Malý »
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
Re: thems II
« Odpověď #1 kdy: 17 Listopadu 2008, 12:13:27 »
téma si stáhni tady - http://www.gnome-look.org/index.php?xsortmode=down&page=0&xcontentmode=100
instalace: 1)pravým myšítkem na plochu
               2)změnit -poslední v nabídce
               3) otevře se okna a tam máš tapety - tam zvolíš témata - úplně ta nabídka vlevo
               4) ten vzhled - tar-balík jen přetáhneš do toho okna s defaultními vzhledy
               5)hotovo amen  :D :) :)
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Listopadu 2008, 12:56:02 »
uzasne  ::) diky! :)
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

airlive

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 17 Listopadu 2008, 12:59:41 »
No jěště až budeš menit ikony tak postup je ten sám 1-4 a ty ikony jsou v podnabídce ad4 - upravit a tam je naklikáš  ;)
openSUSE Leap 15.1

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 17 Listopadu 2008, 13:00:02 »
NIC MENE! :) je velice nepkraticky, protoze nektere polozky v nem nejsou skoro videt - krasny priklad jsou nektere polozky v FF (kdyz zobrazuje veci stejne jako thems) a nebo treba spravce compizu.....

A to je ten důvod proč tohle téma nakonec bylo staženo -- protože bylo nedodělané ;)

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 18 Listopadu 2008, 07:35:25 »
NIC MENE! :) je velice nepkraticky, protoze nektere polozky v nem nejsou skoro videt - krasny priklad jsou nektere polozky v FF (kdyz zobrazuje veci stejne jako thems) a nebo treba spravce compizu.....

A to je ten důvod proč tohle téma nakonec bylo staženo -- protože bylo nedodělané ;)

vsak az bude cas, tak ja si ho vykutim.. pak vam poslu link aby bylo pekne :P:).. a vonelo

irate

• Návštěvník
Re: thems II [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 30 Listopadu 2008, 14:38:07 »
Zdarek, tak nejak sem hledal, ale ty jak zmenit ikony netusim...muzete nekdo poradit? Sem zacatecnik v Ubuntu...

airlive

• Závislák
Re: thems II [vyřešeno]
« Odpověď #7 kdy: 30 Listopadu 2008, 14:44:50 »
Pokud si dobře přečteš ten můj návod a pak ten dodatek níž a předpokládám,že číst umíš,tak ty ikony naistaluješ ;)
openSUSE Leap 15.1

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.