Zdravim :-)
Stahnul jsem si program wubi 8.10 k tomu ze konecne vyzkousim Ubuntu pres user friendly aplikaci :-) Bylo mi doporuceno stahnout i iso soubor s nejnovejsim ubuntu 8.10. To jsem tedy provedl. Pote jsem dal wubi i ubuntu do jadnoho adresare a spustil wubi.
System se zacal instalovat a pak mi nabidl restart pocitace. Restartoval jsem ubjevila se uvodni stranka ubuntu, vyplnil se cely radek pro nacitani ubuntu a pote se mi uplne vypnul monitor. Teprve az s automatickym restartem mi obrazovka opet nabehla. Pri vyberu OS jsem zvolil Ubuntu a opet uvodni obrazovka a po naplneni radku ktery zobrazuje nacitani systemu mi opet vypnul monitor (zadny signal).
Myslim si ze je to grafikou, protoze ta celou dobu chladila tak jako by jela naplno.
Konfigurace mojeho PC:
CPU AMD Athlon 64 X2 3600+
HDD Seagate ST3250620A
GPU ATI Radeon 3870
Muze mi prosim nekdo poradit z jakeho duvodu obraz nebezi? Chtel bych si jiz brzy (az bude trosku casu:-) nainstalovat ubuntu na druhy disk, prozatim jen na objevovani co ze vsechno umi. Pokud jej ale nerozjedu uz z tehle "soft" instalace tak nejspis ani nebudu ztracet cas s instalaci klasickou a to je urcite skoda ..