Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Dotaz k programu Esmska  (Přečteno 1739 krát)

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
Dotaz k programu Esmska
« kdy: 19 Listopadu 2008, 08:06:18 »
Chtěl bych se zeptat, dnes poprvé zkouším tento prográmek a je to docela pěkné ulehčení...jen dotaz, jde to udělat tak, abych mohl všech těch 5 zpráv poslat jako jednu celou a s číslem odesílatele, tedy mým (tak, jak to jde přes web t-zones.cz v případě, že jsem přihlášený)? V nastavení je nějaké přihlášení do t-mobile nebo t-zones, tam jsem své údaje vyplnil, ale pořád to po každé zprávě po mně chce ten kontrolní kód a odesílatel je pořád t-zones...A pokud pošlu jednu velkou zprávu rozdělenou do 5ti zpráv, je celkem otravné po každé odesláné zprávě vyplňovat ten kontrolní kód...
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10
Být posledním nevadí, ale nikdy nesmíte být poslední dvakrát po sobě - Iacocca

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
Re: Dotaz k programu Esmska
« Odpověď #1 kdy: 02 Prosince 2008, 07:37:52 »
Ještě jeden dotaz...pokud program Esmska řádně neukončím, tzn, pravým tlačítkem klik na ikonku a dát "ukončit", tak se kontakty v adresáři neuloží...nastavil jsem si, aby se tento program spouštěl hned po spuštění systému, což je v pořádku, funguje...pokud ho ale neukončím a vypnu PC, tak se při dalším spuštění všechny kontakty, které jsem v předcházejícím sezení napsal, vymažou....nedá se s tím něco dělat?....nebo to dělá jen mně? :)
Asus M2A-VM HDMI, Athlon 64 X2 4800+, 4GB DDR2/800Mhz,Powercolor HD 2600 XT, Ubuntu 10.10

pim

• Aktivní člen
  • *
  • I zde mohla být umístěna Vaše reklama.
« Odpověď #2 kdy: 02 Prosince 2008, 16:32:29 »
Taky me nejak program Esmska neoslnil. Nakonec jsem se vratil k windowskovskemu http://eurotelsms.wz.cz/. Pod Wine funguje dobre a dokonce automaticky vyplnuje kody. Protoze nepotrebuje instalovat,tak si ho nosim na flashce a posilam z nej esemesky jak pod Win,tak pod Ubuntu ze stejneho profilu:-)
Ubuntu 10.04 64bit (LTS) & Arch Linux 64bit;
HP6720s; CPU: C2D T7250; Chipset: Intel GM965; Graphics: Intel GMA X3100; Wifi: Intel 3945ABG;

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
« Odpověď #3 kdy: 02 Prosince 2008, 18:45:29 »
Jestli jsem to ale správně pochopil, tak on ty kódy vyplňuje u t-zones proto, protože tam mám učet a tím pádem mi tyto sms jsou účtovány...to není tak úplně ok :-)  pokud používá bránu t-zones, tak by se mi nic strhávat ale nemělo..jedině, že by ty peníze za sms šly někomu jinému :-) Každopádně v tom odkazu, co jsi psal říkají něco o tom, že u t-mobile neexistuje neplacená sms brána, což myslím nebude pravda..jaké s tím máš zkušenosti?
« Poslední změna: 02 Prosince 2008, 18:47:14 od On »

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 02 Prosince 2008, 18:58:35 »
Chlapci, nechci vam rusit vasi konverzaci, ale nemyslite, ze vhodnejsi je se obratit primo na autora/web projektu? Chci tim rict, ze tyka-li se vas dotaz konkretni aplikace, bylo by vhodnejsi se obratit na jeji autory, protoze zde uvedene dotazy nemusi Kamil Paral vubec zaregistrovat (ostatne to zde uz nekolikrat uvedl).

On

• Stálý člen
  • **
    • Operační systémy
« Odpověď #5 kdy: 02 Prosince 2008, 19:05:35 »
Já mu psal soukromou zprávu, ale odkázal mě na jiné vývojáře :-)...Jinak u toho win sms je to na t-mobile taky zdarma, už jsem se to přelouskal..díky

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.