Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Compiz fusion  (Přečteno 2466 krát)

Hipp

• Návštěvník
Compiz fusion
« kdy: 23 Listopadu 2008, 20:46:51 »
Dobry den. tak uz tu zase otravuju... nainstaloval jsem si compiz fusion a zkousel si hrat s ruznyma nastavenima... no a pak jsem si zprovoznil jedno a druhy den jsem si zapnul pocitac a po prihlaseni mi pres obrazovku naskocej modry pruhy a skoci tam zpet prihlasoci okno... dalo by se ten compiz nejak vypnout pres terminal nebo odinstalovat? a kdyz mi nedko poradi tak slibuju, ze uz s tim nebudu experimentovat a delat kraviny ;)

Hipp

• Návštěvník
Re: Compiz fusion
« Odpověď #1 kdy: 23 Listopadu 2008, 20:48:29 »
jzs.... prominte ze jsem to napsal do blbyho fora... nejak jsem si nevsiml, ze jsem v instalacich a aktualizacich...
jinak mam ubuntu 8.10 pokud by to nejak melo pomoct...

ArboriusCZ

• Host
« Odpověď #2 kdy: 23 Listopadu 2008, 20:51:58 »
No mam uplně stejnej problém akorát začal jinak ... http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,29434.0.html

Hipp

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 23 Listopadu 2008, 20:54:14 »
no aspon vim, ze v tom nejsem sam ;D

Hipp

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 23 Listopadu 2008, 21:13:25 »
ale chtelo by to nejakou radu... u ty tvoji otazky taky neni zadna vycerpavajici rada.... nebo aspon v cas odeslani tohoto prispevku tam nebyla...

ArboriusCZ

• Host
« Odpověď #5 kdy: 23 Listopadu 2008, 21:58:28 »
Chtělo protože po každym problému reinstal systému se mi fakt nechce.Po 4 měsících co ho mám jsem dělal reinstal tak 5x ... ehm proč jsou pořád oblíbenější win?Možná jeden z důvodů  ;)

Hipp

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 23 Listopadu 2008, 22:04:11 »
reinstal uz jsem delal taky jednou... a prisel jsem samozrejme o hodne dat ktery jsem mezi tim nastradal a samozrejme nebyly nikde zalohovany :'( to uz nechci podstupovat a tak se ptam... s widlema mas asi pravdu- ne kazdej ma  takovou trpelivost aby kazdou chvili zalohoval, ptze to muze kazdou chvili exnout... ale windowsi uz zpatky nechci - staci mi ted, ze musim bejt na vistach :-X tak rosim lidi pomocte!

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
« Odpověď #7 kdy: 24 Listopadu 2008, 05:30:21 »
tak jej zkuste odinstalovat
ctrl+alt+F1
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get remove compiz*
sudo reboot now
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

Hipp

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 24 Listopadu 2008, 17:10:47 »
takze program compiz jsem jiz pres terminal odinstaloval... ale nic se nezmenilo ??? nevite nekdo jak odstranit vsechny nastaveni compizu? myslim si ze se nejspis stale jeste nacitaji nejaka data z compizu a proto dochazi k padu... nejsem si tim ale vubec jist ... tak mne kdyztak opravte anebo jeste radsi pomozte

s vistama uz nemuzu vydrzet >:(

ArboriusCZ

• Host
« Odpověď #9 kdy: 24 Listopadu 2008, 23:19:55 »
No tak dneska jsem se odhodlal.Pomocí příkazu odinstaloval compiz a potom upgradnul z HH na II vše bez problémů.Potom jsem si pomocí návodu zde na foru nainstaloval compiz a vše běží jak má.Jen mě překvapuje že při prvním upgradu na II běžely funkční klávesy myši, klávesnice i notebooku a po dnešní instalaci to zase nechodí.Ach jo ... no ale můj problém je vyřešen :)

//: Hippe zkus http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,28696.0.html .... mělo by ti to pomoct :) (btw dělal mi to plugin magnifier nebo jak se to ... ;) )
« Poslední změna: 25 Listopadu 2008, 00:04:29 od ArboriusCZ »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.