Mam Notebook Asus f3e, solidní mašinka, 2,4ghz core 2 duo, 2gb ram, 250gb disk.... Prostě krása. Vše jsem sprovoznil bez problémů, něčemu jsem musel pomoct, jako např. wifi, pomocí ovladačů pro win. Ale je tu pár drobností, které mě nějak netrápí, ale fungovat by mohli. Mam Ubuntu 8.10 + win XP
1) speciální tlačítka pro notebook, tlačítka Fn + něco většina funguje, ale mam tu tlačítko vedle vypínání notebooku pro deaktivování touchpadu, docela užitečné, nedá se to zprovoznit?
2) síť- občas, hlavně když rebootnu z win, nevidí síť, občas jen jako by neměl kabel, občas nevidí vůbec zařízení... Pomůže jen pár rebootů, což moc zdravé neni. Wi-fi taky občas blbne, když jí zapnu pomocí páčky, občas naběhne občas ne, pomáhá start se zapnutou wifi, ale občas když zapnu nenačte ani bluetooth, i když ten moc nepoužívám. Dále u některých síťí WIFI se nejde připojit, pořád připojuje, pak přestane a nic...
3)Pak je problém při startu ubuntu, v polovině přepne do text. módu, pak se normálně načte... Šlo to OK, jen už nevim po čem to začalo takto blbnout, ale nic s konfigurací upsplashe jsme nedělal...
4) u jiného notebooku, taky asus, UBUNTU nereaguje na tlačítko pro zapínání wifi, to se snad dá taky vyřešit.
5)Při připojení sluchátek repráky pořád hrajou, sluchátka taky...
Předem dík za odpovědi, doufám že mi někdo poradí, nechci ale slyšet že jednotlivé problémy už tu byli vyřešeny, píšu to najednou.
Edit: ten druhý notebook je asus X51L, wifi tím tlačítkem nejde zapnout ani při startu...