Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: SIM-IM problemy s pluginem "Autoaway"  (Přečteno 1716 krát)

Juraj Sekerák

• Návštěvník
SIM-IM problemy s pluginem "Autoaway"
« kdy: 22 Srpna 2006, 21:02:12 »
No problem, spis ho tam v nastaveni vubec nemam a nevim jak ho doinstalovat? Nevite nekdo co s tim?

Jan Zelený

• Návštěvník
SIM-IM problemy s pluginem "Autoaway"
« Odpověď #1 kdy: 25 Srpna 2006, 02:45:11 »
Tak jsem si rekl, ze si to autoaway proste zprovoznim - jelikoz v balikovym vydani SIMu ten plugin proste neni, rozhodl jsem se pro kompilaci. Nejdrive jsem vykys na configure, kdy jsem musel doinstalnout nejaky baliky (stezejni byl x11proto-scrnsaver-dev), pak jsem musel zapnout kompilaci toho pluginu v ./plugins/autoaway/configure.in.in

Dalsi nemily prekvapeni byla samotna kompilace - u kompilace toho pluginu mi to vykyslo a po hodinovym boji to ted vzdavam a jdu si lehnout - posledni stopa skoncila u toho, ze je v *buntu nejspis nejaka osekana knihovna libxss1 - tam vedla posledni stopa. Cetl jsem si changelog ty knihovny a byl tam odebranej patch xscrnsaver.pc.in, kterej s tim podle me souvisi. Takze jediny vychodisko bude asi vlastni kompilace ty knihovny a na to ted nemam naladu :(

Kdyby mel nekdo nejaky jiny reseni, moc rad bych se ho dozvedel ;)

EDIT: tak jinak: stacilo v ./plugins/autoaway/configure.in.in zmenit promennou compile plugin z yes na no a funguje to v pohode. Vubec nechapu, jak to muze mit souvislost s tou chybou :-/
No success without sacrifice!

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.