Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Něco jako amarok pro gnome [vyřešeno]  (Přečteno 5125 krát)

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
Něco jako amarok pro gnome [vyřešeno]
« kdy: 30 Listopadu 2008, 22:44:47 »
Zdravím. Existuje nějaký program jako amarok pro gnome? Jde mně hlavně o tu knihovnu médií a equalizér. :)
« Poslední změna: 03 Prosince 2008, 14:25:39 od Martin 'Želva' Malý »

ufaak

• Závislák
Re: Něco jako amarok pro gnome
« Odpověď #1 kdy: 30 Listopadu 2008, 22:49:35 »
treba rhythmbox?
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

pxjava

• Návštěvník
    • Horejsek.com
« Odpověď #2 kdy: 30 Listopadu 2008, 22:51:08 »
treba rhythmbox?
rhythmbox nema equalizer..

napriklad Exaile Music Player - me teda moc nevyhovuje, ale ma equalizer a knihovnu medii.. jen me na nem vadi ze (aspon u me, kdyz mam v playlistu uplne vsechny pisnicky) seka a ze kdyz si nastavim sloupecky, ktery maj bejt viditelny a jak siroky atd. tak po znovu zapnuti to je v defaultnim nastaveni.. asi to neukalada - je mozny ze to je chyba jen u me, neim..
jinak taky neco shanim, tak snad sem nekdo s necim prijde :)
Ubuntu 9.10
Asus P5Q; Intel Core 2 Duo E8500; 2x 2048MB DDR2; GeForce 9600GT 512MB; SBA 7.1; Samsung SyncMaster 205bw; Logitech Wave; 2x WESTERN DIGITAL Caviar Green 1.5T a Seagate 500G
Osobni web www.horejsek.com

kerberosk

• Návštěvník
  • Život je otázkou priorit.
    • YAK studio : překlady němčina - čeština, grafika, PC kurzy
« Odpověď #3 kdy: 30 Listopadu 2008, 22:52:15 »
rhythmbox je dobrý, exaile je lepší ... přijde mi přehlednější a umí víc, problémy s ním nemám (pamatuje si i šířku sloupců :-) - podiv se na view - columns a dole je resizeable nebo automatická velikost), některé zajímavé doinstalovatelné moduly, pracuje se streamy

pak je tu ještě xmms, ale s tím nemám zkušenosti
« Poslední změna: 30 Listopadu 2008, 23:01:50 od kerberosk »
nb acer aspire 5103NWLMi, amd Turion 64 x2 (1.6 GHz, 1MB L2 cache), ati radeon X1300
openSUSE 11.3 Gnome
http://yakstudio.blogspot.com => překlady němčina - čeština, grafika, PC kurzy http://jendanet.blogspot.com => osobní blog

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
« Odpověď #4 kdy: 30 Listopadu 2008, 23:03:50 »
a to ti vadi si stahnout tech par kde knihoven a pustit si ten amarok?
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

thor999

• Návštěvník
  • Skill - greenhorn llama
« Odpověď #5 kdy: 01 Prosince 2008, 08:52:58 »
Udelej to jako ja. Nainstaluj su kubuntu a pracuj v gnome a programy z kde tam behaj taky.
Asus X50N, OS KUBUNTU 8.04 HH

ufaak

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 01 Prosince 2008, 09:21:49 »
Udelej to jako ja. Nainstaluj su kubuntu a pracuj v gnome a programy z kde tam behaj taky.

to jsem nepochopil :)

programy z KDE behaji v GNOME normalne, nemusim kvuli tomu instalovat cele KDE :) program si pro svuj beh stahne par nezbytnych knihoven navic (ty v sobe prave obsahuje KDE) a je to... stahne je ten prvni program KDE, ltery instaluju, ty dalsi uz je netahaji, protoze uz je v systemu mam...
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

Fracty

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 01 Prosince 2008, 10:52:58 »
kerberosk: napsat že Exaile je lepší, než Rhythmbox je dost o zvláštní;) pozor na to co píšeš;)

jinak Rhythmbox má také equalizer v podobě pluginu, jinak ofic plugin pro Rhythmbox neexistuje, protože vývojáři si myslí, že equalizer by bylo lepší dát třeba do pulse, nebo alsy...

thor999

• Návštěvník
  • Skill - greenhorn llama
« Odpověď #8 kdy: 01 Prosince 2008, 11:31:53 »

to jsem nepochopil :)

programy z KDE behaji v GNOME normalne, nemusim kvuli tomu instalovat cele KDE :) program si pro svuj beh stahne par nezbytnych knihoven navic (ty v sobe prave obsahuje KDE) a je to... stahne je ten prvni program KDE, ltery instaluju, ty dalsi uz je netahaji, protoze uz je v systemu mam...

Jsem zacinal s linuxem a chtel jsem s zkusit KDE a ted jsem linej ho odinstalovavat.
Asus X50N, OS KUBUNTU 8.04 HH

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
« Odpověď #9 kdy: 01 Prosince 2008, 19:41:10 »
Díky moc za odpovědi. Doinstaloval jsem si do Rhythmboxu ten equalizer a jsem zpokojenej :)

starenka

• Stálý člen
  • **
    • /home/starenka
« Odpověď #10 kdy: 01 Prosince 2008, 21:47:56 »
tak to je Zuper
mojenka | blozinek v2 | starej blozinek | krotim hady za penize | UJ! Kalužátor

Debian testing vrní v Thinkpadu X200/bedně/EEE 900a, MasoX Tiger v lampe

goudic

• Návštěvník
  • "May The Source Be With You"
« Odpověď #11 kdy: 01 Prosince 2008, 22:11:54 »
mocp je mocp... vyuzivat ekvalizer na mp3 je stejne k nicemu...
asus F3Sseries, Centrino Duo T540 1.66, 2046 MB RAM, nVidia GeForce 8400M G, OS Ubuntu 9.10 "Karmic Koala"

<Prikazova radka jakozto zbran hromadneho niceni aneb jak znicit svet jednim stisknuti klavesy Enter>

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
« Odpověď #12 kdy: 02 Prosince 2008, 16:57:44 »
K ničemu? Zkusil jsi někdy, jakej je to rozdíl?

goudic

• Návštěvník
  • "May The Source Be With You"
« Odpověď #13 kdy: 02 Prosince 2008, 18:04:02 »
hele u veci, ktera ma urezany hloubky a vejsky, menit barvu a sytost stredniho pasma a zvysovat digitalni sum hloubek umele, mi prijde naprosto k nicemu, jo rozdil to je, ale akorat nicis originalni hudbu (umelecke dilo ), ktere je zlikvidovane uz jenom konvertem do mp3, jeste vic.... proto se ten clovek chudak (umelec ) nemusel cely dny potit v hudebnim studiu a mistr zvuku michat efekty pro cely spektrum, mohli to udelat doma v klidu na smerovej mikrofon a  smichat to DOWNMIXEM na stredni prumernou hodnotu a vyslo by to na stejno...
to je jako koukat na obraz pres sklo a menit si jak moc bude zasrany... bohuzel kdyz znicis original waw ( digitalni bezestratovy format AUDIO ) konvertem do mp3 mistr Propr ti to nevycisti....
ne ted vazne... jasne, ze to je jiny, ale prakticky jenom menis odstup signal sum (S/N) a pokud mas slusnej poslech ( bedna, sluchatka ), ktery maji velky rozpeti spektra tak ti to bude sumet, nekam ti prece musi zmizet tech xMB... pravdou jest, ze pokud chces poslouchat takovejhle format tak alespon s lepsi licenci  a kompabilitou ;D, zkus treba ogg.
« Poslední změna: 02 Prosince 2008, 18:05:37 od goudic »
asus F3Sseries, Centrino Duo T540 1.66, 2046 MB RAM, nVidia GeForce 8400M G, OS Ubuntu 9.10 "Karmic Koala"

<Prikazova radka jakozto zbran hromadneho niceni aneb jak znicit svet jednim stisknuti klavesy Enter>

h4ck1

• Aktivní člen
  • *
    • Můj blog
« Odpověď #14 kdy: 03 Prosince 2008, 09:29:02 »
jj, tak máš pravdu  ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.