Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: blikanie videa [vyřešeno]  (Přečteno 1259 krát)

weed

• Návštěvník
blikanie videa [vyřešeno]
« kdy: 02 Prosince 2008, 07:59:42 »
kazde video mi blika , ale vypise mi ze 3D akceleracia je OK.Viete mi poradit? Moze to byt kodekami?
« Poslední změna: 03 Prosince 2008, 13:49:48 od Martin 'Želva' Malý »

airlive

• Závislák
  • Linux User: 479151.
Re: blikanie videa
« Odpověď #1 kdy: 02 Prosince 2008, 09:12:09 »
vypni compiz ;)
openSUSE Leap 15.1
Vivaldi: King of Browsers.
"Tón, kterým se hovoří v linuxových skupinách, je tvrdý, ale srdečný..."

goudic

• Návštěvník
  • "May The Source Be With You"
« Odpověď #2 kdy: 02 Prosince 2008, 09:43:38 »
to me se zase stalo ze me totem a mplayer zacal prehravat barvu kuze jako modrou, smplayer a vlc  bezi krasne v pohode, ale totem a mplayer....eee.. Nekde sem asi prehodil kodek, ale zajimavy je ze to zacalo delat oboje najednou...
asus F3Sseries, Centrino Duo T540 1.66, 2046 MB RAM, nVidia GeForce 8400M G, OS Ubuntu 9.10 "Karmic Koala"

<Prikazova radka jakozto zbran hromadneho niceni aneb jak znicit svet jednim stisknuti klavesy Enter>

weed

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 02 Prosince 2008, 19:14:29 »
Dik fungujeto, ale to nieje bohvie co ked musim vypnut efekty ked chcem kukat video

mikk

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 03 Prosince 2008, 13:59:20 »
Dik fungujeto, ale to nieje bohvie co ked musim vypnut efekty ked chcem kukat video

jj.. taky me to stve :-).. nevim presne jak jsem to udelal (v zachvatu situace jsem instaloval co mi kde kdo poradil.. ) ale uz mi neblika ani s kompizem. misto toho se mi obcasne zahrizne (mozna jen tim ze jsem nastavil jinou vykreslovaci meodu.. vazne ale nevim :-) rozhodne je to dost neprijemne na to, abych i tak compiz na vide vypinal, takze asi nebudu vypisovat, jak mam co nastavene ;-)
muzes nesouhlasit - presvec me o sve pravde a ja ji prijmu za svoji. nadavej mi a urazej me a nikdy tvoje pravda nezvitezi

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.