Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: beh systemu  (Přečteno 1635 krát)

wally

• Návštěvník
beh systemu
« kdy: 02 Prosince 2008, 18:19:34 »
zdravim, mam mensi proble s nabehnutim systemu. Len vcera som si nainstaloval najnovsiu verziu ubuntu. Vcera bolo vsetko fajn, ale dnes mi nenabehol system, teda vyzeralo to ze nabehne ale na konci sa mi vypol monitor do safe modu a nic nefungovalo. Neviete cim to mohlo byt a ako to pripadne napravit?
Vopred dakujem

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
Re: beh systemu
« Odpověď #1 kdy: 02 Prosince 2008, 19:00:23 »
Promin, ale z takto abstraktniho popisu tezko nekdo pochopi, v cem je problem. Nemuzes to nejak upresnit?

wally

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 02 Prosince 2008, 19:45:32 »
pustim pc, spusti sa zavadzac, nabieha linux a nahle cierna obrazovka a nic neraguje, jedine sa da vypnut pc natvrdu, lepsie to opisat neviem, ale dakujem za snahu.

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 02 Prosince 2008, 21:53:27 »
Neaktualizovalo se jádro?
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Henrynr

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 03 Prosince 2008, 00:05:01 »
teda vyzeralo to ze nabehne ale na konci sa mi vypol monitor do safe modu a nic nefungovalo.
Tohle přesně se dělo mně, když jsem měl (nevědomky) připojenej ještě jeden (nezapnutej) monitor. Ale to je jen střelba od boku ...
Doma i v práci Linux Mint 17

wally

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 03 Prosince 2008, 07:47:42 »
Myslim, ze jadro sa neaktualizuje, a mam urcite len jeden monitor ;)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 03 Prosince 2008, 11:09:46 »
No tak pokud to před tím běželo musí to běžet pořád. Možná jste někde něco nastavoval? Pomohli by nám poslední akce než to spadlo.
Popřípadě pokud máte na výběr více zaváděcích jader zkuste to spustit na starším.
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.