Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Notepad++ problem s Del klavesou [vyřešeno]  (Přečteno 973 krát)

SPY

• Návštěvník
Notepad++ problem s Del klavesou [vyřešeno]
« kdy: 05 Prosince 2008, 19:50:43 »
Pres Wine jsem naistaloval Notepad++, ktery funguje naprosto bez problemu ... tedy az na klavesu del, pokud se pokusim smazat nejaky znak, tak se na dane misto automaticky prida carka ( "," ).

Jen dodam, ze pokud mazu treba cele slovo pomoci ctrl+del tak vse jede normalne ...

Toto mi dela jak pro starsi verzi, kterou jsem normalne nakopiroval do wine z windows, tak pro nejnovejsi verzi kterou jsem normalne instaloval exe instalatorem.

Neresil nekdo podobny problem ? Popripade nevi nekdo cim by to mohlo byt ? Dekuji
« Poslední změna: 08 Prosince 2008, 22:19:16 od Anna Taliánová »

Tomáš Jančík

• Stálý člen
  • **
    • TomášJančík.net
Re: Notepad++ Problem s del klavesou
« Odpověď #1 kdy: 05 Prosince 2008, 20:07:33 »
na problém neodpovím, ale zeptám se proč nepoužiješ nějaký linuxový editor? kvůli které fci potřebuješ notepad++

SPY

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 05 Prosince 2008, 20:39:08 »
No ... Hlavne ze zvyku, uz v nem delam asi 2-3 roky a jsem spokojen s tim jak to je ...

Pokud potrebujes funkci tak je to zabalovani fukci/cyklu do jednoho radku + ne vsechny editory podporuji syntaxi na vsechny jazyky ktere pouzivam. Asi by se nasel editor, ktery to podporuje, syntaxe by se dala nejspis dodelat popripade jen stahnout, ale radeji bych rozchodil to co mi momentalne vyhovuje  :)

SPY

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 05 Prosince 2008, 21:01:06 »
Vyreseno > udelal jsem si stimulaci del pres macro

Kdyby vsak nekdo vedel cim je dany problem zpusoben uvitam "normalni" reseni
« Poslední změna: 05 Prosince 2008, 21:54:33 od SPY »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.