Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chybí vám libxine-extracodec? tady je ke stažení  (Přečteno 7093 krát)

Vojtin

• Host
chybí vám libxine-extracodec? tady je ke stažení
« Odpověď #25 kdy: 26 Srpna 2006, 20:16:33 »
Citace: romanenko
Citace: reaper
pane reaper, pokud polozim dotaz do fora a clenove mne poslou na 2 mesice  nefunkcni odkaz, pak je asi nekde chyba. pak je lepsi radej vubec nereagovat na dotazy, a myslet si , jak nam to vsechno funguje bezvadne..
pane romanenko, a myslite ze clenove fora kontroluji predtim nez neco poslou jestli to jede? oni doufaji ze NORMALNI clovek zda slovo GOOGLE :-) HOWG!
pokud si mam najit vsechno pres googla, na co je wiki a forum jehoz clenove nic nevi?......pevne doufam, ze alespon nekdo tady najde odpoved na svuj problem, kdyz mne se to nepovedlo :-(   ..... par rad jsem tady taky nasel, avsak takovych, ke kterym bych zrejme dospel i sam, delsim uzivanim linuxu a procitanim jinych for, bo linux mam teprve necele 2 mesice, oproti windows, jehoz sem byl uzivatel 9 let........tato debata se ubira jinym smerem nez bylo puvodne zamysleno, dal uz nebudu reagovat na zadne prispevky.
LOL

kozzi11

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #26 kdy: 27 Srpna 2006, 21:36:09 »
to romanenko: ale ta wiki tu slouží aby vám pomohla řešit problémy nebo vás alspon navedla na spravny smer.

LS

• Závislák
    • http://linux.euweb.cz
« Odpověď #27 kdy: 27 Srpna 2006, 23:12:16 »
...dal uz nebudu reagovat na zadne prispevky.
HURAAAA !!!

scippio

• Návštěvník
    • LinJab
« Odpověď #28 kdy: 27 Srpna 2006, 23:22:03 »
Citace: Petr Tomeš
"prave jsem si nainstalil Ubuntu. a hle- neprehraju mp3, divx, dvd... co ted?
Přirozeně a logicky jít do Nápovědy, kterou máte k dispozici v nabídce Systém - Nápověda. Nepřekládali jsme ji jen tak z přemíry volného času, ale aby lidem skutečně pomáhala.

https://help.ubuntu.com/ubuntu/desktopguide/cs/codecs.html
Oni jsou většinou lidi zvyklý z Windows kde je nápověda na nic :D
JID: scippio@linjab.net
"Linux mě někdy svojí jednoduchostí děsí ..."
# pacman -Rnsc ubuntu # pacman -S ArchLinux

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.