Citace: reaperCitace: romanenkopane reaper, pokud polozim dotaz do fora a clenove mne poslou na 2 mesice nefunkcni odkaz, pak je asi nekde chyba. pak je lepsi radej vubec nereagovat na dotazy, a myslet si , jak nam to vsechno funguje bezvadne..pane romanenko, a myslite ze clenove fora kontroluji predtim nez neco poslou jestli to jede? oni doufaji ze NORMALNI clovek zda slovo GOOGLE :-) HOWG!pokud si mam najit vsechno pres googla, na co je wiki a forum jehoz clenove nic nevi?......pevne doufam, ze alespon nekdo tady najde odpoved na svuj problem, kdyz mne se to nepovedlo :-( ..... par rad jsem tady taky nasel, avsak takovych, ke kterym bych zrejme dospel i sam, delsim uzivanim linuxu a procitanim jinych for, bo linux mam teprve necele 2 mesice, oproti windows, jehoz sem byl uzivatel 9 let........tato debata se ubira jinym smerem nez bylo puvodne zamysleno, dal uz nebudu reagovat na zadne prispevky.
Citace: romanenkopane reaper, pokud polozim dotaz do fora a clenove mne poslou na 2 mesice nefunkcni odkaz, pak je asi nekde chyba. pak je lepsi radej vubec nereagovat na dotazy, a myslet si , jak nam to vsechno funguje bezvadne..pane romanenko, a myslite ze clenove fora kontroluji predtim nez neco poslou jestli to jede? oni doufaji ze NORMALNI clovek zda slovo GOOGLE :-) HOWG!
pane reaper, pokud polozim dotaz do fora a clenove mne poslou na 2 mesice nefunkcni odkaz, pak je asi nekde chyba. pak je lepsi radej vubec nereagovat na dotazy, a myslet si , jak nam to vsechno funguje bezvadne..
...dal uz nebudu reagovat na zadne prispevky.
Citace: romanenko"prave jsem si nainstalil Ubuntu. a hle- neprehraju mp3, divx, dvd... co ted?Přirozeně a logicky jít do Nápovědy, kterou máte k dispozici v nabídce Systém - Nápověda. Nepřekládali jsme ji jen tak z přemíry volného času, ale aby lidem skutečně pomáhala.https://help.ubuntu.com/ubuntu/desktopguide/cs/codecs.html
"prave jsem si nainstalil Ubuntu. a hle- neprehraju mp3, divx, dvd... co ted?