Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nefunguje sitove pripojeni po uspani/hibernaci  (Přečteno 1212 krát)

The_ERROR

• Návštěvník
Nefunguje sitove pripojeni po uspani/hibernaci
« kdy: 06 Prosince 2008, 21:26:24 »
Jak je napsano v tematu. Po uspani mi prestane fungovat sit. V "systray" se mi u ikonky site objevi krizek. Kdyz dam vlastnosti spojeni, vypise to chybu "Nenalezena zadna platna aktivni pripojeni". Pritom vypis pomoci ifconfig vypada normalne a ifconfig ethx down/up nepomaha. Poradite prosim co s tim? Alespon nejake prikazy na oziveni. Nekde jsem i cetl ze existuje nejaky jakoby "ACPI script", ktery se spousti pri probirani z hibernace, tak ze bych to pripsal tam. Problem je, ze kdyz jsem to videl posledne, tykalo se to uplne jineho problemu a uz se mi to nepodarilo ani za boha najit.

Ubuntu 8.10 Intrepid Ibex (vcera aktualizovano, bohuzel si nepamatuju jestli mi to fungovalo pred tim ale mam tuseni ze ano)
AMILO Pro 2085 (PM 1,7 GHz, 1GB RAM, 120 GB), Ubuntu 9.10

nettezzaumana

• Host
Re: Nefunguje sitove pripojeni po uspani/hibernaci
« Odpověď #1 kdy: 06 Prosince 2008, 22:56:30 »
nutno reloadnout modul pro sitovku .. precti si dokumentaci k pm-utils, je tam presne popsano, jak se konfiguruje, jake moduly se pred hibernaci odloadnou ..
« Poslední změna: 08 Prosince 2008, 13:34:40 od Anna Taliánová »

The_ERROR

• Návštěvník
Re: Nefunguje sitove pripojeni po uspani/hibernaci
« Odpověď #2 kdy: 07 Prosince 2008, 02:01:36 »
Hmm, uz jsem to sice nasel, ale je to trosku zamotane a moc se v tom menuzu vyznat, hlavne jak opravit tu inicializaci... jeste si s tim pohraju a pripadne bych napsal kdybych byl v koncich. Diky
AMILO Pro 2085 (PM 1,7 GHz, 1GB RAM, 120 GB), Ubuntu 9.10

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.